ODDAJTE NAROČILO ZDAJ IN JUTRI PREJMETE PAKET!
DOSTAVA

Rok dobave od 1 do 3 dni za izdelke na zalogi.

V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 12h dobite izdelek že naslednji delovni dan na izbrani naslov!

99,9% izdelkov v trgovini je na zalogi! Kako veste da je izdelek na zalogi? To je zapisano oz. označeno ob izdelku. 

Izjemno redki primeri! V primeru, da izdelka ni na zalogi in je potrebno izdelek predhodno naročiti ter plačati če je to zapisano ob izdelku. Predvideni rok dostave je 5 do 20 dni. Včasih se lahko ta rok tudi zamakne, ker ni odvisen od nas ampak od dobaviteljev. V primeru, da izdelka ni na zalogi vas obvestimo na vaš email naslov. V primeru, da je potrebno izdelek predhodno plačati, vam pošljemo predračun na vaš email. Predračun je potrebno plačati v roku 3 dneh, v primeru, da predračun ni plačan v 3 dneh je vaše naročilo avtomatično preklicano. Pozor! Vse unikatne izdelke izdelane po naročilu je potrebno predhodno plačati, kar pomeni da gre izdelek v izdelavo šele po prejetem nakazilu. Rok dostave za unikatne izdelke je 1 do 15 dni oz se lahko v prazničnih dneh ta rok podaljša, zato priporočamo, da oddate naročilo čimprej. Uradni rok dostave, za katerega je zavezano GLS podjetje je 1 dan. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Lahko izstavimo tudi račun za podjetja. Paket lahko pošljemo priporočeno (plačate vnaprej) ali z odkupnino- plačate po povzetju. V kolikor želite plačati vnaprej nas o tem obvestite na naš email: info@vipbejba.si.

Stroški dostave

2,70€ je strošek dostave za naročila po povzetju. Naročeno vam dostavi podjetje GLS

0,90€ pa znašajo stroški pakiranja

Pri nakupu nad 60€ je poštnina brezplačna namig: oddajta skupaj z prijateljico naročilo in se izognita poštnini. 🙂

  • pri naročilu izdelkov v vrednosti 40€ prejmete 1 x DARILO!
  • pri naročilu izdelkov v vrednosti 50€ prejmete 2 x DARILO!
  • pri naročilu izdelkov v vrednosti 60€ prejmete kar 3 DARILA in brezplačno poštnino!

Osebni prevzem žal ni mogoč, pošiljamo samo po pošti.

Najmanjši znesek nakupa v trgovini je 9,90€ (vrednost izdelkov), paketov z nižjo vrednostjo žal ne pošiljamo. 

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo štiri načine dostave z GLS dostavno službo:

Po povzetju: pošiljko pošljemo po povzetju- plačate ko prejmete paket z gotovino ali kartico. Plačate lahko z Viso, Mastercard, Ba, Maestro, ali Karanto. V primeru, da plačate s kartico vam GLS podjetje zaračuna dodatnih 1,43% provizije od zneska odkupnine. V kolikor vas v trenutku dostave ni na dostavnem naslovu, kurir pusti paket v bližini naslova in vas o tem obvesti. Paket lahko dvignete v 4 dneh. Nato je odposlan nazaj! V primeru neprevzetega paketa vam izstavimo račun v višini 6€ za stroške dostave, katere je potrebno poravnati v roku 3 dneh.

Priporočena pošiljka: pošiljko pošljemo priporočeno ( v primeru da ste plačali vnaprej preko paypala ), vaš GLS dostavljalec pa vam jo dostavi na izbrani naslov.

PARCEL SHOP-paketna trgovina: pošiljko pošljemo v trgovino, trafiko, Petrol, Omv…. Na lokacijo, ki ste jo navadli ob oddaji naročila. Spisek PARCEL SHOPOV si lahko pogledate tukaj, pošiljka vas bo čakala na izbrani lokaciji in tam boste poravnali znesek ali pa samo prevzeli paket, če ste ga že plačali vnaprej. Npr če vam dostavijo paket v PARCEL SHOP- izbrani Petrol, dvignete paket na blagajni Petrola.

PAKETOMAT je način pošiljanja, ko GLS podjetje dostavi paket na določen paketomat in vi ga prevzamete takrat ko imate čas, saj so paketomati na voljo 24 ur na dan. Prejemnik si izbere katerokoli lokacijo paketomata. Lokacije najdete na tej povezavi. Lokacijo napišete ko oddate naročilo in pripišite v opombe da želite oddati naročilo na paketomat.

Zaupajo nam znane Slovenke
kataya
katarina benček
Ivona Pavlović
Valerija Slapnik

                                 

načini plačila

Poštnina samo 2,7€!

0