+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

DOSTAVA

Rok dostave je od 1 do 2 dni za izdelke na zalogi.

V kolikor je naročilo oddano na delovni dan (od ponedeljka do četrtka) do 14h, pošljemo paket še isti dan, izdelek pa dobiš ŽE NASLEDNJI DELOVNI DAN na izbrani naslov! V kolikor oddaš naročilo po 14 uri, paket pošljemo naslednji dan, dobiš ga pa dan kasneje. V primeru, da oddaš naročilo v petek do 14h, dobiš izdelek v ponedeljek. V primeru, da oddaš naročilo v petek po 14 uri ali med vikendom, pošljemo paket v ponedeljek, paket pa prejmeš v torek.

Vsi sintetični izdelki v trgovini so na zalogi. 

LE NARAVNIH LASNIH PODALJŠKOV NIMAMO NA ZALOGI. Naravne lasne podaljške naročujemo sproti pri dobavitelju. Dobavni roki so od 2-10 dni do nas. Ob sprejemu naročila te o tem tudi obvestimo in ti povemo, kolikšen bo dobavni rok. Včasih imamo kakšen kos tudi na zalogi! Lahko nam pišete na naš email naslov: info@vipbejba.si in vam povemo točen dobavni rok za naravne lasne podaljške. Včasih imamo kakšen kos tudi na zalogi!

Stroški poštnine SO BREZPLAČNI pri vrednosti naročila nad 10€! Če je naročilo nižje od 10€, zaračunamo stroške pošiljanja v vrednosti 3,5€. Stroški pakiranja se vedno zaračunajo in znašajo 1,20€ (pri vsakem pošiljanju, menjavi izdelkov,…).

Pri naročilu izdelkov v vrednosti 40€ ali več, prejmete DARILO.

Osebni prevzem izdelkov je mogoč na sedežu vipbejbe po predhodnem dogovoru. Naslov: Hmeljarska cesta 12, 3312 Prebold.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pošta Slovenije ti dostavi paket v 1-2 delovnih dneh. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta Slovenije ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedi svojo telefonsko številko, da te bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa.

Pošta Slovenije omogoča več vrst prevzema/dostave pošiljk. Ko Pošta Slovenije prevzame tvoj paket in ga obdela, ti pošlje email in SMS sporočilo, kjer lahko izbiraš med vrsto dostave/prevzema in spremembo naslova dostave (če  si premisliš). Prav tako prejmeš 13 mestno številko za sledenje pošiljki (https://sledenje.posta.si/).

Vrsta dostave/prevzema:

 

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0