+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

DOSTAVA

Rok dostave je od 1 do 2 dni za izdelke na zalogi.

V kolikor je naročilo oddano na delovni dan (od ponedeljka do četrtka) do 14h dobite izdelek ŽE NASLEDNJI DELOVNI DAN na izbrani naslov! V kolikor oddate naročilo po 14 uri pa oddamo paket naslednji dan v dostavo. V primeru, ko oddate naročilo v petek do 14h, dobite izdelek v ponedeljek. V primeru, ko oddate naročilo v petek po 14h uri ali med vikendom pa prejmete paket v torek.

Vsi sintetični izdelki v trgovini so na zalogi. 

Le NARAVNIH lasnih podaljškov nimamo vseh na zalogi. Pri naročanju naravnih lasnih podaljškov zbiramo vaša naročila od srede od 13h naprej pa do naslednje srede do 12h, vsak teden. Nato izvedemo naročilo pri našem dobavitelju. Dobavni rok za naravne lasne podaljške od našega dobavitelja je 1 delovni dan. Nato jih dobimo v četrtek, še isti dan tudi odpošljemo in v petek jih že imate v svojih rokah. Lahko nam pišete na naš email naslov: info@vipbejba.si in vam povemo točen dobavni rok za naravne lasne podaljške. Včasih imamo kakšen kos tudi na zalogi!

Stroški poštnine SO BREZPLAČNI pri vrednosti naročila nad 10€! Če je naročilo nižje od 10€, zaračunamo stroške pošiljanja v vrednosti 3,5€. Stroški pakiranja se vedno zaračunajo in znašajo 1,20€.

Pri naročilu izdelkov v vrednosti 40€ ali več prejmete DARILO.

Osebni prevzem izdelkov je mogoč na sedežu vipbejbe po predhodnem dogovoru. Naslov: Hmeljarska cesta 12, 3312 Prebold.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pošta Slovenije Vam dostavi paket v 1-2 delovnih dneh. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta Slovenije ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa.

Pošta Slovenije omogoča več vrst prevzema/dostave pošiljk. Ko Pošta Slovenije prevzame vaš paket in ga obdela, Vam pošlje email in SMS sporočilo, kjer lahko izbirate med vrsto dostave/prevzema in spremembo naslova dostave (če ste si premislili). Prav tako prejmete 13 mestno številko za sledenje pošiljki (https://sledenje.posta.si/).

Vrsta dostave/prevzema:

 

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0