ODDAJTE NAROČILO ZDAJ IN JUTRI PREJMETE PAKET!

DOSTAVA

Rok dobave od 1 do 2 dni za izdelke na zalogi.

V kolikor je naročilo oddano na delovni dan (od ponedeljka do petka) do 13h dobite izdelek ŽE NASLEDNJI DELOVNI DAN na izbrani naslov! V kolikor oddate naročilo po 13 uri pa oddamo paket naslednji dan v dostavo. V primeru, ko oddate naročilo v petek po 13h uri ali med vikendom pa prejmete paket v torek.

Vsi izdelki v trgovini so na zalogi. Le NARAVNIH lasnih podaljškov nimamo vseh na zalogi. Dobavni rok za naravne lasne podaljške je od 2 do 9 delovni dni. Lahko nam pišete na naš email naslov: info@vipbejba.si in vam povemo točen dobavni rok za naravne lasne podaljške.

  • Ali lahko plačate po povzetju?

Seveda! Lahko plačate z gotovino ali kartico, ko prejmete paket.

Uradni rok dostave, za katerega je zavezano GLS podjetje je 1 dan. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Lahko izstavimo tudi račun za podjetja. Paket lahko plačate PO POVZETJU z gotovino ali kartico ko prejmete paket. Tudi če plačate s kartico ne plačate nobene dodatne provizije. Dodatno provizijo plačate le v primeru, če paket prevzamete na Petrolu. GLS nudi možnost prevzema tudi na Petrolu. Petrol vam bo za pakete, ki nimajo odkupnine zaračunal dodatnih 0,45 €, pri paketih z odkupnino pa je potrebno doplačati dodatnih 1,50€. Na vseh ostalih lokacijah, ki jih nudi GLS pa ni potrebno doplačati nobenih dodatnih provizij.

 

Pakete odpošljemo priporočeno (plačate vnaprej) ali z odkupnino- plačate po povzetju. V kolikor želite plačati vnaprej nas o tem obvestite na naš email: info@vipbejba.si.

Stroški dostave

Poštnina je BREZPLAČNA za vse nakupe! Naročeno vam dostavi podjetje GLS v roku 1 do 2 dneh.

0,90 € pa znašajo stroški pakiranja za vse nakupe.

  • pri naročilu izdelkov v vrednosti 40€ ali več prejmete  DARILO!

Osebni prevzem žal ni mogoč, pošiljamo samo po pošti.

Najmanjši znesek nakupa v trgovini je 9,90 € (vrednost izdelkov), paketov z nižjo vrednostjo žal ne pošiljamo.

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo štiri načine dostave z GLS dostavno službo:

  • Po povzetju:pošiljko pošljemo po povzetju- plačate ko prejmete paket z gotovino ali kartico. Plačate lahko z Viso, Mastercard, Ba, Maestro, ali Karanto. V primeru, da plačate s kartico vam GLS podjetje zaračuna dodatnih 1,43% provizije od zneska odkupnine. V kolikor vas v trenutku dostave ni na dostavnem naslovu, kurir pusti paket v bližini naslova in vas o tem obvesti. Paket lahko dvignete v 4 dneh. Nato je odposlan nazaj! V primeru neprevzetega paketa vam izstavimo račun v višini 6€ za stroške dostave, katere je potrebno poravnati v roku 3 dneh.
  • Priporočena pošiljka: pošiljko pošljemo priporočeno ( v primeru da ste plačali vnaprej preko paypala ), vaš GLS dostavljalec pa vam jo dostavi na izbrani naslov.
  • PARCEL SHOP-paketna trgovina:pošiljko pošljemo v trgovino, trafiko, Petrol, Omv…. Na lokacijo, ki ste jo navadli ob oddaji naročila. Spisek PARCEL SHOPOV si lahko pogledate tukaj, pošiljka vas bo čakala na izbrani lokaciji in tam boste poravnali znesek ali pa samo prevzeli paket, če ste ga že plačali vnaprej. Npr če vam dostavijo paket v PARCEL SHOP- izbrani Petrol, dvignete paket na blagajni Petrola.
  • PAKETOMATje način pošiljanja, ko GLS podjetje dostavi paket na določen paketomat in vi ga prevzamete takrat ko imate čas, saj so paketomati na voljo 24 ur na dan. Prejemnik si izbere katerokoli lokacijo paketomata. Lokacije najdete na tej povezavi. Lokacijo napišete ko oddate naročilo in pripišite v opombe da želite oddati naročilo na paketomat.

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

načini plačila

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VAS!

0