+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

NAČINI PLAČILA

 

  • Z GOTOVINO ob osebnem prevzemu izdelka na sedežu podjetja Vipbejbe (naslov: Na trati 15, 3311 Šempeter v Savinjski dolini) po predčasnem dogovoru na telefon +386 (0)70 691 559 (od ponedeljka do petka med 8h-15h).
  • PO POVZETJU: plačate ko prejmete paket z gotovino ali kartico (odvisno ali ima kurir POS terminal). V primeru plačila z gotovino, predlagamo, da imate pripravljen točni znesek odkupnine. Plačate lahko s karticami Visa, Mastercard, Ba, Maestro ali Karanto. V primeru plačila s kartico (debetno ali kreditno) ali gotovino, NIMATE DODATNIH PROVIZIJ OZ. STROŠKOV!
  • PO PREDRAČUNU: ko kupec opravi naročilo, prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo. Podatki za plačilo so podatki, kam nakažete denar za plačilo naročila…to so naše ime, priimek, naslov, številka bančnega računa, številka naročila (sklic pri plačilu)). Kupec nato izvrši plačilo z obrazcem UPN (preko spletne banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu.
  • PREKO PAYPALA: vse pošiljke, ki so vnaprej plačane preko PayPala pošljemo po prejetju plačila. V tem primeru potrebujete kartico s katero je možno plačevanje preko spleta, poleg tega pa morate biti tudi prijavljeni kot PayPal uporabnik. Znesek naročila lahko tako poravnate preko sistema Paypal, ki deluje na enakem principu kot plačevanje s kreditnimi karticami, le da je s PayPalom omogočeno 24-urno plačevanje, poleg tega pa pri izvedbi plačila sistem o vaši kreditni kartici pri nas ne podaja informacij. Prednost – denar je isto sekundo kot opravite plačilo na našem računu.
Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0