ODDAJTE NAROČILO ZDAJ IN JUTRI PREJMETE PAKET!
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI NANJE

1.ČE DANES NAROČIM, KDAJ PREJMEM PAKET?

Naš slogan je “Danes naročiš – jutri že dobiš”.

V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 12h dobite izdelek že naslednji dan na izbrani naslov. Kako veste da je izdelek na zalogi? To je zapisano oz. označeno ob izdelku. V primeru, da izdelka ni na zalogi in je potrebno izdelek predhodno naročiti ter plačati je to zapisano ob izdelku. Predvideni rok dostave je 5 do 20 dni. Včasih se lahko ta rok tudi zamakne, ker ni odvisen od nas ampak od dobaviteljev. V primeru, da izdelka ni na zalogi vas obvestimo na vaš email naslov. V primeru, da je potrebno izdelek predhodno plačati, vam pošljemo predračun na vaš email. Predračun je potrebno plačati v roku 3 dneh, v primeru, da predračun ni plačan v 3 dneh je vaše naročilo avtomatično preklicano. Uradni rok dostave, za katerega je zavezano GLS podjetje je 1 dan. Ob dela prostih dneh ter vikendih dostavna služba ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Lahko izstavimo tudi račun za podjetja. Paket lahko pošljemo priporočeno (plačate vnaprej) ali z odkupnino- plačate po povzetju. V kolikor želite plačati vnaprej nas o tem obvestite na naš email: info@vipbejba.si

4 načini dostave:

  • PO POVZETJU : pošiljko pošljemo po povzetju- plačate ko prejmete paket z gotovino ali kartico. Plačate lahko z Viso, Mastercard, Ba, Maestro, ali Karanto. V primeru, da plačate z kartico vam GLS podjetje zaračuna dodatnih 1,43% provizije od zneska odkupnine
  • PRIPOROČENA POŠILJKA- vse pošiljke, ki so vnaprej plačane preko trr ali preko paypala pošljemo priporočeno, v kolikor želite plačati po predračunu to vpišite v okenček, ko oddajate naročilo in vam bomo poslali podatke za nakazilo, ko prejmemo vaše naročilo.
  • PARCEL SHOP-paketna trgovina: pošiljko pošljemo v trgovino, trafiko. Na lokacijo, ki ste jo navadli ob oddaji naročila. Spisek PARCEL SHOPOV si lahko pogledate tukaj: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop, pošiljka vas bo čakala na izbrani lokaciji in tam boste poravnali znesek ali pa samo prevzeli paket, če ste ga že plačali vnaprej
  • PAKETOMAT je način pošiljanja, ko GLS podjetje dostavi paket na določen paketomat in vi ga prevzamete takrat ko imate čas, saj so paketomati na voljo 24 ur na dan. Prejemnik si izbere katerokoli lokacijo paketomata. Lokacije najdete na te povezavi: https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop. Lokacijo napišete ko oddate naročilo in pripišite v opombe da želite oddati naročilo na paketomat

 

2. KAKO PLAČAM PAKET

Načini plačila

  1. Plačate, ko prejmete paket- plačilo z odkupnino oz. po povzetju.
  2. Plačilo lahko izvedete z izpolnjeno položnico na pošti ali banki – navodilo za izpolnitev vam pošljemo oz. dobite ob naročilu.
  3. Po predračunu: ko kupec opravi naročilo, prejme elektronsko sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo (podatki in številka bančnega računa). Kupec nato izvrši plačilo z obrazcem UPN (preko spletne banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu.
  4. Plačilo lahko izvedete z kreditno kartico ko prejmete paket, v tem primeru vam GLS zaračuna 1,43% provizije na znesek odkupnine.
  5. Plačilo lahko izvedete preko PAYPAL-a: v tem primeru potrebujete kartico s katero je možno plačevanje preko spleta, poleg tega pa morate biti tudi prijavljeni kot PayPal uporabnik. Znesek naročila lahko tako poravnate preko sistema Paypal, ki deluje na enakem principu kot plačevanje s kreditnimi karticami, le da je s PayPalom omogočeno 24-urno plačevanje, poleg tega pa pri izvedbi plačila sistem o vaši kreditni kartici pri nas ne podaja informacij. Prednost- denar je isto sekundo kot opravite plačilo na našem računu.

 

3.KOLIKŠNI SO STROŠKI POŠILJANJA?

*Stroški poštnine in pakiranja so fiksni: 2,70€ za pakete odposlane po povzetju. Stroški pakiranja pa znašajo 0,90€.

Ob naročilu nad 60,00 € so stroški poštnine brezplačni, ne glede na to kaj naročite in niso odvisni od teže ali velikosti naročenega.

Opozorilo: ti stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

*Za dostavo v druge države EU se zaračunajo stroški dostave 9,90€.

 

4. ALI LAHKO OSEBNO PREVZAMEM NAROČENO?

Žal osebni prevzem ni mogoč saj bi težko skupaj uskladili čas z vsemi strankami. Naši prostori niso kot fizična trgovinica ampak skladišče drobnih, ampak simpatičnih artiklov. 🙂

 

5. KAKO IZVEM, DA JE NAKUP OPRAVLJEN?

Po opravljenem nakupu boste v svoj poštni nabiralnik v nekaj minutah prejeli potrditveno sporočilo s katerim boste lahko prepričani, da smo vaše naročilo sprejeli in je v obdelavi. Prav tako v sporočilu prejmete podatke za nakazilo (v kolikor ste izbrali način plačila po predračunu) s temi podatki izvedete plačilo. V primeru, da ste izbrali način plačila po povzetju pa poravnate znesek naročila dostavljalcu, ko vam dostavi paket.

 

6. IMAM VPRAŠANJE, KAM SE LAHKO OBRNEM?

*Lahko nam pišete na naš klepet na strani VipBejba

*na naš Facebook

*email: info@vipbejba.si

*na telefon: 069-635-776 (lahko nam pošljete tudi sms)

 

6. NE VEM KATERI LASNI PODALJŠKI BI MI USTREZALI, KAM SE LAHKO OBRNEM?

Pri izbiri odtenkov smo izkušeni zato nam zaupajte. Z veseljem bomo našli primeren odtenek za vas in vam pomagali pri izbiri modela. V 97% primerov zadanemo odtenek in model.

*Lahko nam pišete na naš klepet na strani VipBejba

*na naš Facebook

*email: info@vipbejba.si

Ali na telefon: 069635776 (lahko nam pošljete tudi sms)

Veseli bomo vašega sporočila 🙂

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

načini plačila

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VAS!

0