+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI NANJE

1. ČE DANES NAROČIM, KDAJ PREJMEM PAKET?

Naš slogan je “Danes naročiš – jutri dobiš”.

Rok dostave je od 1 do 2 dni za izdelke na zalogi.

V kolikor je naročilo oddano na delovni dan (od ponedeljka do četrtka) do 14h dobite izdelek ŽE NASLEDNJI DELOVNI DAN na izbrani naslov! V kolikor oddate naročilo po 14 uri pa oddamo paket naslednji dan v dostavo. V primeru, ko oddate naročilo v petek do 14h, dobite izdelek v ponedeljek. V primeru, ko oddate naročilo v petek po 14h uri ali med vikendom pa prejmete paket v torek.

Vsi sintetični izdelki v trgovini so na zalogi. 

Le NARAVNIH lasnih podaljškov nimamo vseh na zalogi. Pri naročanju naravnih lasnih podaljškov zbiramo vaša naročila od srede od 13h naprej pa do naslednje srede do 12h, vsak teden. Nato izvedemo naročilo pri našem dobavitelju. Dobavni rok za naravne lasne podaljške od našega dobavitelja je 1 delovni dan. Nato jih dobimo v četrtek, še isti dan tudi odpošljemo in v petek jih že imate v svojih rokah. Lahko nam pišete na naš email naslov: info@vipbejba.si in vam povemo točen dobavni rok za naravne lasne podaljške. Včasih imamo kakšen kos tudi na zalogi!

Kako veste, da je izdelek na zalogi? To je zapisano oz. označeno ob izdelku. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta Slovenije ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa. Lahko izstavimo tudi račun za podjetja.

Stroški poštnine SO BREZPLAČNI pri vrednosti naročila nad 10€! Če je naročilo nižje od 10€, zaračunamo stroške pošiljanja v vrednosti 3,5€. Stroški pakiranja se vedno zaračunajo in znašajo 1,20€.

Pri naročilu izdelkov v vrednosti 40€ ali več prejmete DARILO.

Osebni prevzem izdelkov je mogoč na sedežu Vipbejbe (naslov: Na trati 15, 3311 Šempeter v Savinjski dolini) po predhodnem dogovoru na telefon +386 (0)70 691 559 med 8h in 15h.

Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pošta Slovenije Vam dostavi paket v 1-2 delovnih dneh. Ob dela prostih dneh ter vikendih Pošta Slovenije ne dostavlja. Ob oddaji naročila navedite svojo telefonsko številko, da vas bo kurir omenjene dostavne službe obvestil o času dostave paketa.

Pošta Slovenije omogoča več vrst prevzema/dostave pošiljk. Ko Pošta Slovenije prevzame vaš paket in ga obdela, Vam pošlje email in SMS sporočilo, kjer lahko izbirate med vrsto dostave/prevzema in spremembo naslova dostave (če ste si premislili). Prav tako prejmete 13 mestno številko za sledenje pošiljki (https://sledenje.posta.si/).

Vrsta dostave/prevzema:

 

2. KOLIKŠNI SO STROŠKI POŠILJANJA?

Stroški poštnine SO BREZPLAČNI pri vrednosti naročila nad 10€! Če je naročilo nižje od 10€, zaračunamo stroške pošiljanja v vrednosti 3,5€. Stroški pakiranja se vedno zaračunajo in znašajo 1,20€.

 

3. ALI LAHKO OSEBNO PREVZAMEM NAROČENO?

Osebni prevzem izdelkov je mogoč na sedežu Vipbejbe (naslov: Na trati 15, 3311 Šempeter v Savinjski dolini) po predhodnem dogovoru na telefon +386 (0)70 691 559 med 8h in 15h.

 

4. KAKO IZVEM, DA JE NAKUP OPRAVLJEN?

Po opravljenem nakupu boste v svoj poštni nabiralnik v nekaj minutah prejeli potrditveno sporočilo s katerim boste lahko prepričani, da smo vaše naročilo sprejeli in je v obdelavi. Prav tako v sporočilu prejmete podatke za nakazilo (v kolikor ste izbrali način plačila po predračunu) s temi podatki izvedete plačilo. V primeru, da ste izbrali način plačila po povzetju pa poravnate znesek naročila dostavljalcu, ko vam dostavi paket.

 

5. IMAM VPRAŠANJE, KAM SE LAHKO OBRNEM?

na naš Facebook profil

email: info@vipbejba.si

na telefon: +386 (0)70 691 559 (lahko nam pošljete tudi sms)

 

6. NE VEM KATERI LASNI PODALJŠKI BI MI USTREZALI, KAM SE LAHKO OBRNEM?

Pri izbiri odtenkov smo izkušeni, zato nam zaupajte. Z veseljem bomo našli primeren odtenek za vas in vam pomagali pri izbiri modela. V 99% primerov zadenemo odtenek in model. Obrni se na:

naš Facebook profil

email: info@vipbejba.si

na telefon: +386 (0)70 691 559 od ponedeljka do petka med 8h in 15h (lahko nam pošljete tudi sms)

Veseli bomo vašega sporočila.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0