ODDAJTE NAROČILO ZDAJ IN JUTRI PREJMETE PAKET!

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Upravitelj Spletne trgovine VipBejba.si (www.vipbejba.si), Urša Vidic s.p., Peruzzijeva 84 b, 1000 Ljubljana, si17463076, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja www.vipbejba.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

– ime in priimek,
– naslov in kraj bivanja,
– naslov elektronske pošte
– kontaktno telefonsko številko,
– ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.vipbejba.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko www.vipbejba.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) in štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku VipBejba.si  (www.vipbejba.si) shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj VipBejba.si www.vipbejba.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj Spletne trgovine VipBejba.si (www.vipbejba.si) podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. GLS Slovenija) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo ter telefonsko številko ter email. Telefonsko številko zato, ker vas pred dostavo pokličejo, email naslov pa zato ker boste nanj prejeli sledilno številko paketa.  Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

IZJEMNO RAZKRITJE OSEBNIH PODATKOV

Podatki, ki jih VipBejba.si (www.vipbejba.si) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Vipbejba.si (www.vipbejba.si)

 

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

načini plačila

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VAS!

0