google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

Kategorije izdelkov

LASNI PODALJŠKI – ČOP (SINTETIČNI) VIPBEJBA: RAVEN, SKODRAN, IZREDNO SKODRAN

lasni podaljški čop

ČOP VIPBEJBA je naš najnovejši čop. Med našimi vipbejbami je zelo priljubljen, ker je naravnega videza ter poln in bolj gost, kot ostali lasni podaljški čop. Ker je gost, ima edinstveno prednost pred ostalimi lasnimi podaljški čopi, in to je, da tudi punce, ki imajo bolj goste lase, lahko pri namestitvi in nošenju čopa vipbejba skrijejo svoj čop las. Torej naši lasni podaljški čop prekrijejo tvoj čop, obenem pa ti dodajo volumen in dolžino las. Na izbiro imamo ravne, skodrane in izredno skodrane čope vipbejba. Ravni so dolžine 65cm, skodrani so dolžine 50cm, izredno skodrani pa dolžine 55cm. Material je 100% kvalitetna sintetika.

Pritrdiš si ga na zelo enostaven način v 1 minuti, kar sama. Kako, poglej spodnji video. Potem pa izberi svojega. Ne pozabi…danes naročiš, jutri dobiš.

Si želiš dolgih las in veliko volumna, brez da bi poškodovala svoje naravne lase? Lasni podaljšek – čop Vipbejba je naravnega videza, ter poln in bolj gost, kot ostali lasni podaljški na trgu. To predstavlja veliko prednost za punce z bolj gostimi lasmi, saj pri namestitvi lasni podaljšek čop Vipbejba poponoma prekrije tvoj naravni čop.

V ponudbi Vipbejbe so na voljo ravni, skodrani in izredno skodrani lasni podaljški čop, ki so izdelani iz 100% kvalitetne sintetike. Izjemno preprosti so za uporabo, saj si jih lahko na zelo enostaven način pritrdiš v manj kot 1 minuti.
 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako negovati lasni podaljšek čop Vipbejba?

Pred umivanjem nežno razčešemo lase (začnemo na konicah las, nato razčešemo sredino las in nato začetek las). Če češemo od zgoraj navzdol se lasje hitreje poškodujejo. Zgornji del lasnih podaljškov, kjer so pritrjeni lasje in nameščen trak, ne smemo potopiti v vodo, ker lahko nabrekne. S tem je pritrdilno mesto las uničeno, posledično tudi cel izdelek, ker ga ne moremo več ustrezno in fiksno namestiti. Lase umijemo pod tekočo vodo (hladno ali mlačno) v umivalniku ali pa damo vodo v posodo in v njo nekaj neagresivnega šampona. Lahko uporabimo tudi balzam (priporočajo se šamponi in balzami z olji). Lase nežno namilimo in jih na koncu speremo z mlačno vodo. Nato lase posušimo na zraku. Ne uporabljajte sušilca za lase. Priporočamo, da položite lase na čisto suho brisačo in počakate, da se posušijo. Suhe po potrebi rahlo razčešemo z roko ali nežnim glavnikom. Lase razčešemo na način opisan zgoraj. Ko so lasje posušeni so pripravljeni za uporabo. Ne uporabljajte pršil za lase ali voska. Posušene lase lahko oblikujemo z likalnikom (primerna temperatura od 120 do 180 stopinj), kodramo pa jih na temperaturi do 230 stopinj. Lase je enostavno oblikovati iz skodranih/valovitih v ravne. Težje se oblikujejo skodrani/valoviti iz ravnih lasov, potrebna temperatura za kodranje je 230°C. Tudi če vam jih uspe skodrati, učinek ne traja dolgo. Vendar pozor! Večkrat ko boste lase izpostavljali visoki temperaturi (230°C), hitreje bodo lasje poškodovani, s čimer jim skrajšate življenjsko dobo. Ne presegajte temperature 230 stopinj. Umetnih las ni mogoče barvati z barvami, lahko pa jih poljubno strižete v kolikor so vam predolgi. Med telovadbo priporočamo, da lase spnete, da vas ne ovirajo. Pred spanjem priporočamo, da lase odpnete in tako podaljšate življenjsko dobo podaljškov. Pred spanjem jih snemite v kolikor pa jih želite nositi tudi ponoči priporočamo, da ne hodite spati z mokrimi lasnimi podaljški. Če boste s podaljški ravnale nežno bo njihova življenjska doba daljša, v povprečju pa jih lahko nosite od 3 do 6 mesecev ali dlje, odvisno od vaše nege.

Kakšne vrste čop lasnih podaljškov imate na voljo?

V naši ponudbi so lasni podaljški čop različnih dolžin in stilov. Izbiraš lahko med ravnimi, skodranimi ali izredno skodranimi čopi. Ravni čop podaljški so dolgi 65 cm, skodrani merijo 50 cm, izredno skodrani pa 55 cm. Na voljo je bogata ponudba različnih barvnih odtenkov, kjer boš zagotovo našla pravi model zase.

Zakaj izbrati lasne podaljške čop?

Lasni podaljški čop so odlična izbira za vse, ki bi svojim lasem radi dodali dolžino in volumen. S pomočjo podaljškov lahko v nekaj minutah oblikujete vsestransko in preprosto pričesko, ki jo lahko nosite za vse priložnosti. So izjemno preprosti za uporabo, saj jih enostavno pripneš na svoj čop. Lasni podaljški čop so na voljo v številnih slogih in barvah, zato boš s lahkoto dosegla videz, ki se bo skladal s tvojim stilom.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino