+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

Kategorije izdelkov

NAKIT ZA KITKE

Si želiš svoje kitke narediti še bolj vidne, zapeljive, hudo dobre!? Z našim nakitom za kitke ti bo to zagotovo uspelo. Med našim nakitom za kitke lahko najdeš enostaven nakit, ali pa zelo lep in bleščeč nakit s kristali, s katerimi boš zagotovo izstopala od ostalih punc. Nakit namestiš na svoje kitke po lastni volji. Pri samem nošenju nakita te ne bo oviral, dodatne teže pa tudi ne boš čutila, ker nakit tehta manj kot 1g (osnovni nakit) do max 5g (nakit s kristali). Kateri je pravi?? Mi ne vemo, veš pa TI. Izberi svojega in bodi kul.

PRIPOROČILO ZA PLETENJE KITK

Če rabiš pomoč za spletanje kitk in/ali namestitev nakita, da bodo kitke res kul in služile svojemu namenu, da boš res lepa z njimi in da si iz bližnje ali daljne okolice Celja, ti iz lastnih izkušenj priporočamo punci Majo in Nino…najdeš ju na instagram profilu https://www.instagram.com/beautybraidss__/ . Punci Maja in Nina delajo res res hude kitke, ogromno stilov, po tvojih željah. Res toplo priporočamo, ne bo ti žal.

Ali pa Frizerstvo Simona v Celju…najdeš jih na instagram profilu https://www.instagram.com/frizerstvo.simona/ . Odlični so v pletenju kitk, prav tako pa vrhunsko obvladajo vsa ostala frizerska dela. Prav tako, toplo priporočamo.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0