+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si

Kategorije izdelkov

LASNI PODALJŠKI ZA SPLETANJE KITK

Katera punca ne pozna kitk? Katera punca si poleti ne želi kitk? Ali veš kaj so prednosti kitk? Ščitijo tvoje lase, ni ti vroče, pa še kul izgledajo!! Pri nas boš našla več kot 40 različnih odtenkov kitk, dolžine 60cm. Imamo enobarvne, dvobarvne, trobarvne in ene posebne – kitke, ki se svetijo v temi. Z lasnimi podaljški za kitke lahko spleteš kakršen koli stil kitk. So iz 100% kvalitetne sintetike. Hei, izberi svojo barvo in kitko.

OBVESTILO

Če med izbiranjem najdeš lase za kitke, ki ti ustrezajo, vendar jih ne moreš naročiti, pomeni, da jih trenutno nimamo na zalogi. Kaj lahko storiš? Kontaktiraj nas na email info@vipbejba.si, ali preko fb strani ali preko telefona 070 691 559. Sprejeli bomo tvoje naročilo, si zapisali, katero kitko želiš, in ko jo dobimo, te obvestimo. Zakaj naredi to? Da si zagotoviš/rezerviraš svojo kitko, da ti ne bo ušla.

PRIPOROČILO ZA PLETENJE KITK

Če rabiš pomoč za spletanje kitk, da bodo kitke res kul in služile svojemu namenu, da boš res lepa z njimi in da si iz bližnje ali daljne okolice Celja, ti iz lastnih izkušenj priporočamo punci Majo in Nino…najdeš ju na instagram profilu https://www.instagram.com/beautybraidss__/ . Punci Maja in Nina delajo res res hude kitke, ogromno stilov, po vaših željah. Res toplo priporočamo, ne bo ti žal.

Ali pa Frizerstvo Simona v Celju…najdeš jih na instagram profilu https://www.instagram.com/frizerstvo.simona/ . Odlični so v pletenju kitk, prav tako pa vrhunsko obvladajo vsa ostala frizerska dela. Prav tako, toplo priporočamo.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0