google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Ali so asimetrične kratke frizure še v modi?

Ali so asimetrične kratke frizure še v modi?

 

A si vedela, da so kratki lasje bili vedno povezani s samozavestjo in stilom? To je drzna izjava, ki pravi: ‘Pripravljena’ sem sprejeti spremembe. Na področju kratkih pričesk ena kategorija izstopa po svoji
ostrosti in vsestranskosti in to so asimetrične kratke frizure.

Podaj se z nami na odkrivanje sveta asimetričnih kratkih frizur in spoznaj, zakaj so TOP izbira pri oblikovanju pričesk. Pripravi se torej, da te navdihne fascinanten svet asimetričnih kratkih pričesk. In
prav nič ne skrbi, če si omisliš kratko frizurco, ti VIP bejba z lasnimi podaljški in lasuljami priskoči na pomoč, ko si boš zaželela malce spremembe.

Asimetrične kratke frizure so vedno bolj priljubljene

Priljubljenost asimetričnih kratkih pričesk v zadnjih letih vztrajno narašča. Slavne osebnosti in modne ikone pogosto vidimo v tem edinstvenem in privlačnem videzu, kar je prispevalo k njihovemu naraščajočemu trendu. Asimetrija se v kontekstu oblikovanja pričeske nanaša na neenakomerne dolžine, ki ustvarjajo dinamičen in oster videz. Ena od ključnih prednosti asimetrične kratke frizure je njena sposobnost, da ti pomaga izraziti tvojo posebno individualnost. Za razliko od bolj običajnih frizur, asimetrične frizure zagotavljajo platno za samo izražanje in osebni slog. Z asimetrično frizuro boš pokazala svojo ustvarjalnost in edinstvenost,
okolica pa bo naravnost navdušena nad tvojo drznostjo.

Sprehajaj se po ulici, kot, da hodiš po rdeči preprogi!

Asimetrične kratke frizure lahko zelo povečajo tvojo samozavest. Asimetrija doda element presenečenja in vznemirjenja, kar ti pomaga, da se počutiš bolj samozavestno. In saj veš, ko se samozavestno podamo v svet, je ni ovire, ki je ne bi uspele premagati. Z vsakim korakom sporočamo: ‘Ne bojim se izstopati in vem, da izgledam fantastično.’ Druga prednost asimetričnih kratkih pričesk je njihova sposobnost, da poudarijo tvoje najboljše poteze obraza. Ne glede na to, ali gre za tvoje oči, ličnice ali čeljust, lahko asimetrična frizurca pritegne pozornost na tisto, zaradi česar se počutiš najbolj samozavestna in lepa.

Ne zapravljaj nepotrebnega časa pred ogledalom

Še ena zelo praktična prednost asimetrične kratke frizure je, da ti ne bo vzela veliko časa za oblikovanje. Saj veš, ko imaš manj las, postane oblikovanje hitrejše in lažje. Poleg tega asimetrične frizure pogosto zahtevajo minimalen trud, da bi bila videti elegantna in urejena. Z le nekaj preprostimi tehnikami oblikovanja in nekaj dobrimi izdelki za lase lahko brez napora ohraniš šik videz. Ko smo že ravno pri oblikovanju, imamo zate nekaj trikcev, če se odločiš za asimetrično kratko frizuro. Razmršen, neurejen videz bo dodal pridih lahkotnega in razigranega stila. Če pa želiš bolj prefinjen videz, uporabi likalnik, da ustvariš elegantno pričesko. Vsake toliko popestri svoj videz z lasnimi

podaljški ali lasuljami, ki jih najdeš v naši trgovinci. Saj veš, da si vse kdaj pa kdaj zaželimo dolge, valovite lase. Poleg tega se tako ne boš naveličala svoje kratke frizure.

Ostriži te lase, bejba! Ne bo ti žal.

Asimetrične kratke frizure so nedvomno TOP v svetu friziranja. Ponujajo drzen, oster videz, ki poudari individualnost, poveča samozavest in polepša tvoj videz. Ne razmišljaj preveč, obišči svojega frizerja in ostriži te lase. Saj ti ne hudega, obljubljamo ti, da se počutila neverjetno dobro. Če pa te kratki lasje vseeno ne bodo razveselil, pa te bodo naši lasni podaljški popeljali nazaj v svet dolgolask.

Če si ena izmed nas, ki rade pogosto menjamo svojo pričesko, je asimetrična kratka frizura odlična podlaga za eksperimentiranje. Ko namreč tvoji lasje rastejo, jih lahko oblikuješ na različne načine, kar omogoča gladek prehod med različnimi videzi brez potrebe po drastični spremembi.

Spusti na plan svojo drzno in igrivo plat, naj tvoja frizura glasno sporoča, da si pripravljena osvojiti ves svet in da te pri tem ne more prav nihče ustaviti. Od ‘Boss lady’ videza te ločijo samo škarje!

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino