google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Odkrijte edinstvenost z našim širokim izborom nakita

Odkrijte edinstvenost z našim širokim izborom nakita

V naši spletni trgovini vam nudimo širok izbor nakita, vključno z ogrlicami, prstani, zapestnicami in drugimi dodatki. Imamo različne prstane v različnih velikostih in iz različnih materialov kot tudi verižice, zapestnice ter nakit za kitke. Ponujamo vam različne vrste nakita za kitke, ki bodo dodali lesk, sijaj in edinstvenost vašim pričeskam. Kateri nakit si boste izbrali, pa je odvisno od vaših želja.

Elegantni dodatki za popestritev vašega videza

Imamo nakit, imenovan Indijanček, ki je izdelan iz lesa. Je zelo lahek in ne povzroča dodatne teže na glavi. Premer nakita je 6 mm, višina pa 16 mm s težo, manjšo od enega grama. Kleopatra je na voljo v srebrni in zlati barvi. Izdelana je iz kovine, vendar je zelo lahka. Omogoča prilagajanje velikosti kitke, saj se lahko razpre ali stisne. Premer nakita je 8 mm, višina 10 mm s težo manjšo od enega grama. Če želite dodati nekaj več elegance vašim pričeskam, imamo tudi takega v obliki krila. Ta je na voljo v zlati barvi in je izdelan iz kovine. Obroček omogoča prilagajanje na velikost kitke. Celotni obesek je dolg 40 mm, krilo pa je dolgo 27 mm in široko 9 mm. Drug možen kos je v obliki križa, prav tako v zlati barvi in izdelan iz kovine. Celotni obesek je dolg 30 mm, križ pa je dolg 15 mm in širok 9 mm. Za dodatno kraljevsko noto pa lahko izberete kos v obliki krone, ki je na voljo v srebrni in zlati barvi. Kot ostali kosi je tudi ta izdelan iz kovine in je prilagodljiv glede na velikost kitke. Krona ima premer 9 mm in višino 10 mm.

Okrasi svoje kitke s sijajem in edinstvenostjo

Želite, da vaše kitke zasijejo in izstopajo? Ponujamo vam različne vrste nakita za kitke, ki jim bodo dodali lesk, sijaj in edinstvenost. Na voljo imamo nakit v obliki kvadrata s kristali, ki je v zlati barvi, izdelan iz kovine in okrašen z majhnimi belimi kristali, ki mu dajejo sijaj. Kos je zelo lahek, tako da ne bo povzročal dodatne teže na glavi. Velikost obeska je 16 x 13 mm, celotni obesek pa je dolg 45 mm. Teža nakita je manj kot 4 grame. Če imate raje bolj naraven videz, je za vas primeren kos v obliki lista. Na voljo je v zlati barvi in je tudi izdelan iz kovine. Oblika obeska je drevesni list, ki dodaja edinstvenost tvoji pričeski. Obroček omogoča prilagajanje velikosti kitke, da se res popolnoma prilega. Velikost obeska je 15 x 10 mm, celotni obesek pa je dolg 25 mm. Za preprost, a eleganten videz izberite kos v obliki okrasnega obročka. Ta je na voljo v srebrni in zlati barvi ter izdelan iz kovine. Oblika obeska je preprost obroček, ki doda subtilen sijaj vaši kitki. Premer obročka je 12 mm.

Odkrijte čarobnost poletja z našim edinstvenim nakitom

Če pa si želite občutiti poletje v školjki, izberite kos v tej obliki. Na voljo je v zlati in beli barvi ter je izdelan iz kovine in naravne školjke. Obesek je v obliki školjke, ki prinaša nežen in romantičen videz. Ta kos je lahek, prijeten za nošenje. Dolžina obeska je med 27 in 35 mm (odvisno od velikosti školjke), školjka je dolga med 15 in 25 mm (odvisno od velikosti školjke), širina pa je med 8 in 10 mm (odvisno od velikosti školjke). Dodatna izbira je nakit v obliki snežinke v zlati barvi. Obesek je oblika snežinke, ki bo tvoji pričeski dodal praznični in eleganten videz. Nakit je lahek in udoben za nošenje. Obesek je dolg 32 mm, snežinka pa ima premer 15 mm. Ponujamo tudi kos v obliki solzice iz kristala. Izberi obesek s kristalom v beli, svetlo modri, temno modri ali roza barvi. Kos je v zlati barvi in izdelan iz kovine.

Opisali smo le nekaj kosov. Za še več obeskov si oglejte našo ponudbo nakita na tej povezavi https://vipbejba.si/nakit/.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino