google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kako do čopa, ki bo navduševal čisto vse, ki vas bodo srečali?

Kako do čopa, ki bo navduševal čisto vse, ki vas bodo srečali?

Pričeska, imenovana čop, je že nekaj časa v modi zaradi svoje praktičnosti in tudi lepega izgleda. Danes, ko poznamo različne vrste kvalitetnih podaljškov, pa lahko dosežemo polne čope, ki smo jih do sedaj videvale na televiziji. Sedaj se lahko vsaka na pomemben dogodek odpravi z dolgim in polnim čopom, o katerem je sanjala. Takšen čop bo zagotovo navduševal, ve pa boste blestele od samozavesti. Tovrsten izgled lahko dosežete z lasnimi podaljški, ki so različnih dolžin, barv, teže in volumna. Pri nas imate namreč na voljo kar 16 barvnih odtenkov, zato boste zagotovo našle tistega, ki se bo z vašimi lasmi neopazno zlil.

Prednosti čop lasnih podaljškov

Zagotovo je vsaka izmed nas že kdaj videla kakšno zvezdnico z zavidljivo dolgim in gostim čopom ter pomislila, da bi tudi sama rada dosegla tak videz. Sedaj, ko so se lasni podaljški že tako razvili, je to mogoče, izgleda pa naravno. Poznamo namreč vrsto različnih barvnih odtenkov, zato lahko vsaka najde takšnega, ki se z njenimi naravnimi lasmi zlije in je praktično nemogoče opaziti, da nosi lasne podaljške. Zagotovo velika prednost tovrstnih podaljškov pa je ta, da lahko vsaka v minuti popolnoma spremeni videz svojih las. Vsaka, tudi tista, ki ima krajše in tanjše lase, lahko pride do gostega in dolgega čopa. Če se vam bliža pomemben dogodek, kjer želite izstopati, boste na ta način dosegle čudovito pričesko, brez da obiščete frizerja. Vse, kar potrebujete, so čop lasni podaljški in ogled našega posnetka, kjer se boste to vrsto podaljškov naučile namestiti. Postopek je izjemno enostaven, kar je še dodatna prednost tovrstnih lasnih podaljškov.

Poznamo več vrst čop lasnih podaljškov

Dva večja sklopa lasnih podaljškov sta 100 % sintetični in 100 % naravni lasni podaljški. Prvi so torej narejeni iz umetnih vlaken, drugi pa so človeški. Preden kupite svoje lasne podaljške, se odločite, ali želite sintetične ali naravne podaljške. Sintetični lasni podaljški so naprej deljeni v ravne dolžine 65 cm, skodrane dolžine 50 cm in zelo skodrane dolžine 55 cm, ter v čop na trak ali špango. Slednji so lahko ravni dolžine 55 cm ali kodrani dolžine 45 cm, na trak pa ravni dolžine 60 cm ali skodrani dolžine 45 cm. Naravni lasje pa so mogoči v obliki čopa na trak, kjer imamo lažji oz. redkejši čop do 90 g, ali težji oz. gostejši do 130 g. Glede na vaše naravne lase in željen videz lahko izbirate med naštetimi kategorijami. Odločite se torej, ali želite sintetične ali naravne lasne podaljške, nato pa premislite še o gostoti in tem, ali želite ravne, skodrane ali zelo skodrane lasne podaljške. Ostane vam le še izbira pravega barvnega odtenka, pri čemer vam lahko pomagamo, če ste v dilemi.

Kako je z vzdrževanjem lasnih podaljškov

Če si želite zagotoviti svojim lasnim podaljškom čim daljšo življenjsko dobo, morate zanje tudi ustrezno skrbeti. Tako boste imele gladke in sijoče podaljške, brez zapletanja. Svoje čop lasne podaljške perite snete, torej ne pripete na glavi. Med pranjem bodite nežne ter se izogibajte premočnemu drgnjenju in pranju z vročo vodo. Pri umivanju bodite pozorne, da ne močite dela, kjer so lasje zašiti in kjer se pripenjajo. Ne močite torej klipov, saj lahko ti ob neprestanem močenju tudi porjavijo, posledično pa jih morate prej zamenjati. Za spiranje je najboljša uporaba mlačne ali hladne vode, priporoča pa se uporaba blagega balzama. Prav tako je potrebna tudi previdnost pri samem oblikovanju lasnih podaljškov. Vsakršno oblikovanje naj bo nežno, termično obdelovanje pa ne sme preseči 180 °C, razen pri ravnih lasnih podaljških je dovoljeno kodranje pri temperaturi do 230 °C. Termična obdelava čop lasnih podaljškov naj ne bo prepogosta, saj se na ta način podaljškom krajša življenjska doba. Ob upoštevanju vseh napotkov, boste imele sijoče in lepe podaljške dalj časa, zato zanje le poskrbite primerno in boste z njimi zagotovo zadovoljne.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0