google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Iz česa so narejene najbolj kakovostne lasulje na trgu

Iz česa so narejene najbolj kakovostne lasulje na trgu

Zagotovo je že čisto vsaka predstavnica nežnejšega spola kdaj pomislila, da bi svojo pričesko korenito spremenila. Vendar pa si redko katera to tudi drzne, saj slednje pogosto s seboj prinaša kasnejše nezadovoljstvo. Vendar to nikakor ne pomeni, da se za nekaj časa ne morete preleviti v ognjeno rdečo kratkolasko ali dolgolaso blondinko – kar vam srce v danem trenutku poželi. Popolno spremembo videza lahko namreč enostavno dosežete s pomočjo kvalitetne in vrhunsko izdelane lasulje.

Lasulje so pripomoček, s katerim na odličen način popestrite vsakdanji videz – hitro, enostavno in brez kasnejšega obžalovanja. So nepogrešljive za različne zabave in posebne dogodke, vendar pa to ne pomeni, da si jih ne smete nadeti na čisto običajen dan, ko si želite izgledati nekoliko bolj posebne in drugačne. Vendar pa je zelo pomembno, da je vaša izbrana lasulja narejena iz kakovostnih materialov, saj lahko v nasprotnem primeru hitro izpadete umetelno in nenaravno.

Znebite se predsodkov

Kot smo že povedali, so lasulje idealen način, da svoj videz spremenite v zgolj nekaj sekundah. To lahko naredite kar same doma in ne potrebujete obiskati frizerja. Žal pa se tega sicer izredno priročnega lasnega pripomočka še vedno drži negativen prizvok. Ob omembi lasulj namreč popolnoma neupravičeno pomislimo na umeten videz čelade. A temu še zdaleč ni tako, saj so današnje lasulje zelo dodelane in po videzu v ničemer ne odstopajo od naravnega lasu.

Lasulje Vip bejba so narejene iz kakovostnih sintetičnih las, zato so zelo lepega videza, poleg tega pa jih boste lahko ob pravilni negi brez dvoma nosile zelo dolgo časa. Za popolno prileganje imajo prav vsi modeli v notranjosti nameščene elastike. Z njihovo pomočjo si lahko poljubno nastavite njeno velikost glede na svojo glavo. Prav zaradi te inovacije se popolnoma prilegajo na vsako glavo. Ne le, da so narejene iz izredno kvalitetnih materialov, ampak so tudi ustrezno pobarvane in oblikovane tako, da ne dajejo tipičnega umetnega videza.

Drznite si tudi ve!

Zahvaljujoč izrednemu napredku s področja las, s sodobno lasuljo ne boste izgledale kot pustna maškara, ampak do potankosti urejena dama. V kolikor si tudi ve želite preizkusiti ta odličen dodatek, pa imate še vedno predsodke, potem vam predstavljamo nekaj glavnih prednosti vrhunskih lasulj:

  • da nosite lasuljo iz sintetičnih las, sploh ne bo opaziti,
  • so popolnoma naravnega videza,
  • odlikuje jih izjemna kakovost, narejene pa so iz 100% kvalitetne sintetike,
  • ne skrbite, da jih termično ne boste mogli oblikovati
  • brez dvomov jih lahko termično obdelujete: likanje do 180°C, kodranje pa celo do 230°C. Kodri sicer ne bodo dolgotrajno obstojni, tako da si raje kupite kodrasto lasuljo, če si želite točno takšno lasuljo.
  • nošenje lasulje vaših naravnih las ne bo poškodovalo,
  • lahko jih umivate in sušite kot svoje lase,
  • lahko jih strižete,
  • življenjska doba lasulj traja nekje do šest mesecev. To je odvisno od tega, kako pogosto jih uporabljate, kako jih negujete in obdelujete,
  • da je ne bi uničile, je ne smete barvati – v ta namen vas na naših prodajnih polica čaka zares pestra paleta lasulj različnih barv.

Vip bejbina ponudba

Ne glede na to, katero lasuljo iz naše ponudbe boste izbrale, se zavedajte, da je narejena iz najbolj kakovostnih materialov, ki vas zagotovo ne bodo razočarali. Prav vsak model je izdelan z veliko mero ljubezni do las in v skladu z najpogostejšimi ženskimi željami, ki zadevajo samo pričesko. Ravni, valoviti, kratki, dolgi, skodrani – na voljo so vam praktično vse mogoče izvedbe in kombinacije, s katerimi boste zablestele, kjerkoli se boste pojavile.

Ne glede na vse prednosti pa je glavni namen lasulj, ki jih ponujamo, da se prav ve z njihovo pomočjo počutite glamurozno, kot prave kraljice – ker točno to ste in si to tudi zaslužite. Zato si drznite, izberite svojo najljubšo lasuljo in preprosto zablestite.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0