google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kako do lepšega čopa? Vse potrebne informacije

Kako do lepšega čopa? Vse potrebne informacije

Se ti v kratkem približuje pomemben dogodek, na katerem bi si želela enostavno blesteti? Zate imamo prikupne dodatke, s katerimi si boš na vprašanje, kako do lepšega čopa, ob pogledu nanje odgovorila kar sama. Vse težave in izzivi, ki si jih imela do sedaj ob izdelavi privlačnega čopa, bodo namreč kmalu odpravljeni.

Kako? V kratkem ti predstavimo svoje izjemno kakovostne lasne podaljške različnih dolžin, barv, teže in volumna, ki očarajo še tako zahtevno uporabnico. Če si želiš na glamuroznih dogodkih enostavno izstopati, si zagotovi priljubljeni lasni podaljšek še danes.

Izbira glede na vrsto

Na voljo imaš dve glavni kategoriji lasnih podaljškov, in sicer: 100 % sintetični ter 100 % naravni. Znotraj teh pa se nahajajo različne vrste podaljškov.

Primeri sintetičnih:

 • podaljški vipbejba: ravni dolžine 65 cm, skodrani v dolžini 50 cm ter zelo skodrani v 55 cm;
 • čop na trak: ravni dolžine 60 cm, skodrani pa 45 cm; in
 • čop na špango: ravni v dolžini 55 cm ter skodrani v dolžini 45 cm.

Primer naravnih:

 • vipbejba: dolžine od 38 cm do 61 cm;
 • na trak: lažji/ redkejši čop do 90 g ali težji/ gostejši do 130 g;

Obe kategoriji, tako sintetična kot naravna, sta izredno kakovostni in nudita glamurozen videz podaljšanega čopa v ravnem, skodranem ali zelo skodranem videzu. Ti nadomestni lasje so odličen odgovor vprašanja: kako do lepšega čopa? S popolno dopolnitvijo tvojih las, v bolj gosti, svetleči in popolni verziji.

Želiš izstopati?

Vprašanje, kako do lepšega čopa, je preteklost. Sedaj lahko z zelo enostavno formulo in izredno malo truda prideš do čudovito obogatenega čopa v modernem videzu. Se sprašuješ, kaj moraš za to narediti? Edina skrb, ki jo imaš, je, da izbereš primeren odtenek, ki bo enak ali primerljiv tvoji barvi las, ter to, da pravočasno želen izdelek naročiš.

Odlično, kajne?

Kako do lepšega čopa in njegovo vzdrževanje

Potek, ki te pripelje do bogatega, gostega in zapeljivega čopa, je le korak vstran. Ko želen izdelek dobiš domov, sledi enostavnim navodilom, ki te bodo pripeljala do lepšega čopa v le nekaj minutah:

 1. Paket odpri in lasni podaljšek raztegni
 2. Sledi navodilom, kako do lepšega čopa in
 3. Z gumico svoje lase spni v konjski rep ter ga zategni
 4. Nato okrog svojega čopa previdno namesti podaljšek na trak ali na špango
 5. In ga previdno ovij z lasnim koncem
 6. Zdaj že lahko občuduješ svoj novi dodatek in si popolna za odhod.

Tako ustvarjen videz lahko nosiš kamorkoli: na zabavo, v šolo, v službo, na posebne glamurozne dogodivščine in več. Zato, da ga boš lahko večkrat uporabila, pa ga je treba tudi primerno negovati.

Kako vzdrževati čop, da vzdrži dlje?

Zato, da bo vprašanje, kako do lepšega čopa, postavilo še kakšno drugo dekle tebi, je pomembno, da ga primerno neguješ. Da bo ostal dolgo časa lep, svetleč in naravnega videza, ga lahko:

 • redno umivaš,
 • feniraš,
 • termično obdeluješ: do 180 °C,
 • strižeš,
 • ne moreš ga barvati. Ker izbereš barvo, ki se bo odlično skladala s tvojo barvo las, ga pravzaprav niti ni treba spreminjati.

Če izbereš ravne lasne podaljške, imaš možnost, da jih skodraš pri temperaturi do maksimalno 230 °C, vendar te opozarjamo, da učinek kodrov ne bo vzdržal dolgo časa. Ne priporoča pa se ne zato, ker s pretiranim kodranjem samim podaljškom uničuješ življenjsko dobo.

Kaj prejmeš v naročenem paketu?

Ko boš izbrala in naročila svoj želeni videz ter si odgovorila na vprašanje, kako do lepšega čopa, bo paketek že pri tebi. V njem se bo skrivalo:

 • izbran lasni podaljšek določene dolžine, teže in barve,
 • navodila za samo uporabo in nego.

Kako do lepšega čopa v samo 1 minuti, je razkrito. Zdaj potrebuješ samo še razlog, da si ga namestiš in samozavestno zakorakaš v svet. Dobrodošla, Vipbejba!

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0