google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
S podaljški za kitke lahko izžarevate samozavest, ki ste si jo vedno želeli

S podaljški za kitke lahko izžarevate samozavest, ki ste si jo vedno želeli

Podaljški za kitke so odličen način, kako obstoječim lasem dodati dolžino. Za podaljševanje lahko uporabite različne vrste tehnik izdelave kitk, kot so francoska, nizozemska, afriška in ribja tehnika pletenja kit ter tudi tehnika pletenja v obliki slapu. Podaljški za kitke so lahko izdelani iz sintetičnih ali človeških las. Sintetični lasje so običajno cenejši od človeških, vendar niso videti tako naravno. Podaljški za kitke se vpletejo v vaše obstoječe lase. Vpleteni podaljški so trajnejši, vendar zahtevajo nekaj več časa za ureditev.

Tehnike pletenja podaljškov za kitke

Oblika slapu so vrsta podaljška, ki ga sestavljajo trije prameni las. Srednji pramen ostane prost, medtem ko sta zunanja pramena spletena skupaj. To ustvari kaskadni učinek, ki je zelo lep. Ribji rep je še ena vrsta podaljška za pletenje. Naredimo jih tako, da vzamemo dva pramena las in ju na sredini prekrižamo, kot bi naredili navadno kito. Nato vzamete en pramen in ga prekrižate čez druga dva. To počnete, dokler ne pridete do konca las. Podaljški za kitke in njihova priprava so včasih lahko zelo zapleteni in za njihovo obvladovanje je potrebnih nekaj vaje, vendar je rezultat vreden truda. Nizozemska tehnike so podobne francoskim načinom pletenja, vendar so obrnjene. Namesto da bi lase spletli pod seboj, jih na vrhu. To ustvari dvignjen učinek, ki je lahko zelo presenetljiv.

Podaljški za kitke imajo številne prednosti

Podaljški za kitke imajo številne prednosti, med drugim naslednje: s podaljševanjem kit lahko ustvarite videz daljših in polnejših las. Naravnim lasem lahko dodajo barvo in dimenzijo. Podaljški za kitke so razmeroma nezahteven način spreminjanja videza. Podaljške za kitke lahko nosite v različnih slogih, od ohlapnih in vsakdanjih do formalnih in elegantnih. Podaljški lahko trajajo več mesecev, odvisno od kakovosti podaljškov in dobre nege. Podaljški za kitke so dobra izbira za ljudi, ki želijo lasem dodati dolžino ali polnost, ne da bi pri tem poškodovali svoje lase. Podaljški se lahko uporabljajo tudi za dodajanje barve vašim lasem brez uporabe ostrih kemikalij. Če ste si vedno želeli preizkusiti novo barvo las, vendar ste se bali obveznosti, so podaljški odličen način za eksperimentiranje z barvo, ne da bi morali barvati celotno lasišče. Pri izboljšanju vašega videza lahko lasni podaljški naredijo čudeže. Lasem lahko dodajo dolžino, volumen in celo barvo.

Toda ali ste vedeli, da lahko izboljšajo tudi vašo osebnost? Tako je, saj z njimi lahko izžarevate samozavest ter ste videti bolj elegantni in urejeni. Ena od najboljših lastnosti podaljškov je, da lahko povečajo vašo samozavest. Če ste bili vedno nesamozavestni glede svojih las, vam lahko podaljški pomagajo, da boste bolj samozavestni glede svojega videza. Z odličnimi lasmi se boste počutili, kot da lahko premagate svet!

Kako za njih ustrezno skrbeti?

Če želite poskrbeti za svoje podaljške, jih je treba vzdrževati čiste. Vsak teden jih umivajte s šamponom in negujte. Na podaljških ne uporabljajte grobih kemikalij ali toplotnih orodij za oblikovanje, saj jih lahko poškodujete. S pravilno nego bodo vaši podaljški  zdržali več mesecev.

Kje kupiti podaljške za kitke?

Iščete najboljše podaljške za kitke? Na voljo imamo veliko različnih možnosti, tako da boste zagotovo našli popolno rešitev za svoje potrebe. Poleg tega so naši podaljški izdelani iz visokokakovostnih materialov, zato ste lahko prepričani, da bodo trajali dolgo. Zakaj bi torej čakali? Nakupujte še danes in si zagotovite popolne podaljške za svoj slog! Kupujte zdaj in se prepričajte o razliki! Ne boste razočarani.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0