google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kako narediti kitke, s katerimi boste očarale prav vse?

Kako narediti kitke, s katerimi boste očarale prav vse?

Obstaja veliko različnih načinov, na katere lahko oblikujete kitke. Težko je vedeti, kje začeti in kako doseči popolno kito. Vendar ne skrbite, mi vam bomo pomagali. V tem izčrpnem vodniku vam bomo pokazali, kako si na laseh spletete kito v različnih stilih. Preden začnete spletati lase, je pomembno, da razumete osnove. To vam bo pomagalo pri oblikovanju katere koli vrste kit, ne glede na to, ali gre za osnovne ali bolj zapletene kitke.

Najprej morate lase, ki jih želite splesti, razdeliti na posamezne dele. To lahko storite tako, da z glavnikom ustvarite ravno črto od vrha glave proti zadnjemu delu las. Ko to storite, lase razdelite na tri enake dele. Ko imate razdeljene sekcije, je čas, da začnete s pletenjem. Najpomembnejši del pletenja je, da med pletenjem ohranjate enakomerno napetost. Tako boste zagotovili, da bo kitka napeta in se ne bo zlahka razpletla. Za začetek vzemite del las na desni strani in ga prekrižajte čez srednji del. Nato vzemite del las na levi strani in ga prekrižajte čez srednji del. To počnite, dokler ne pridete do konca las.

Kako narediti kitke v stilu ribje kosti?

Kitke v stilu ribje kosti so nekoliko bolj zapletene kot običajne, vendar se je vredno potruditi. Izgledajo osupljivo in so kot nalašč za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje. Za začetek vzemite majhen del las z vrha glave in ga razdelite na dva enaka dela. Nato vzemite manjši del las z enega od stranskih delov in ga prekrižajte na drugo stran. S tem postopkom nadaljujte, dokler ne porabite vseh las.

Kako narediti nizozemske kitke?

Nizozemske kitke so še ena vrsta kitk, ki je videti zapletena, a jo je pravzaprav zelo preprosto narediti. Za začetek vzemite majhen del las z vrha glave in ga razdelite na tri enake dele. Nato vzemite srednji del in ga prekrižajte na stran. Nato vzemite skrajni del in ga prestavite čez srednji del. Na koncu vzemite zadnji del in ga prekrižajte na drugo stran. S tem postopkom nadaljujte, dokler ne dosežete konca las.

Kako narediti francoske kite?

Francoske kitke so eden izmed najbolj priljubljenih načinov pletenja. Pogosto se zdijo bolj prefinjene kot druge vrste kitk in jih lahko nosite tako za vsakdanje kot za uradne priložnosti. Za začetek vzemite majhen del las na vrhu glave in ga razdelite na tri enake dele. Nato vzemite srednji del in ga prekrižajte na stran. Nato vzemite skrajni del in ga prekrižajte s srednjim delom. Nazadnje vzemite zadnji del in ga prekrižajte na drugo stran. S tem postopkom nadaljujte, dokler ne dosežete konca las.

Kako narediti neskončno kito?

Neskončna kita je vrsta kitke, ki jo naredimo tako, da lase zavijemo okoli sebe. Idealne so za tiste z dolgimi lasmi, saj jih lahko nosite na različne načine. Za začetek vzemite majhen del las z vrha glave in čop razdelite na tri enake dele. Nato vzemite srednji del in ga ovijte okoli drugih dveh delov. S tem postopkom nadaljujte, dokler ne dosežete konca las. Zdaj, ko veste, kako izdelati različne vrste kit, je čas, da preizkusite svoje znanje. Eksperimentirajte z različnimi slogi in poiščite, kaj vam najbolj ustreza.

Kite imajo številne prednosti

Pri oblikovanju las lahko izbirate med številnimi možnostmi. Kite so priljubljena izbira tako za ženske kot moške, saj ponujajo številne prednosti. Tukaj je nekaj prednosti njihovega nošenja: kite ščitijo lase pred poškodbami. Če so lasje speti v kito, je manj verjetno, da se poškodujejo zaradi krtačenja ali česanja. To je zato, ker je manj verjetno, da bi se lasje v kitah zapletli. S kitami lahko dosežete določen slog. Z različnimi vrstami kit lahko ustvarite različne videze. Zaradi kit so lasje videti bolj polni. Če imate tanke lase, lahko z dodatnim pletenjem ustvarite iluzijo debelejših las. Kite so nezahtevne za vzdrževanje. Ko so vaši lasje speti v kito, zahtevajo manj vzdrževanja kot druge pričeske. Ni vam treba vsak dan urejati las ali uporabljati posebnih izdelkov, da bi jih ohranili na mestu. Kite so lahko dolgotrajne. Če za kite skrbite, lahko trajajo več tednov ali celo mesecev. To pomeni, da prihranite čas, saj vam ni treba vsakih nekaj tednov ponovno spenjati las.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino