google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Bi tudi ti želela imeti naravni fru-fru? Preveri, kako do njega!

Bi tudi ti želela imeti naravni fru-fru? Preveri, kako do njega!

Želela bi si nekako spremeniti svojo pričesko, pa nisem prepričana v svojo odločitev? Zagotovo se je vsaka že kdaj srečala s podobno dilemo, ko je želela nekaj spremeniti na svojih laseh, pa si tega ni upala storiti. Vsekakor je lahko odločitev, da se odpravite k frizerju in si naredite fru-fru, zastrašujoča, zato si izberite enostavnejšo rešitev. V nekaj minutah lahko tudi ve pridobite povsem nov videz, brez da bi si ostrigle lase. To namreč omogočajo naravni fru-fru-ji clip on lasni podaljški, katere se lahko enostavno namesti in sname, zato je uporaba zares preprosta, učinek pa odličen. Naravni fru-fru-ji pa so lahko vaši že v nekaj dneh, če jih hitro naročite.

Naravni fru-fru-ji ali sintetični?

Kot tudi ostali podaljški za lase, se tudi fru-fru podaljški delijo v dve skupini, v prvi so naravni fru-fru-ji, v drugi pa sintetični. Razlika med njima je opazna že v samem poimenovanju, ki nakazuje, za kakšen izdelek gre. Naravni fru-fru-ji so narejeni iz naravnih, torej človeških las, ki se praviloma pridobijo z darovanjem. Nasprotno pa sintetičnim podaljškom ne rečemo naravni, ker so narejeni iz mešanih sintetičnih lasnih vlaken. Ker so ta vlakna narejena, sintetičnim podaljškom rečemo tudi umetni, a so po videzu že skoraj enaki naravnim, zato je med njimi včasih težje prepoznati razliko. Če se torej odločate za nakup fru-fru lasnih podaljškov, vam bodo na voljo tako naravni, kot tudi sintetični fru-fru podaljški.

Kakšni so naravni fru-fru-ji

Naši naravni fru-fru-ji so zares 100 % naravni Remy lasje, ki so mehi na dotik in lepi na videz. Prav tako so ti podaljški precej gosti in se tudi ne vozlajo, kar je tudi izjemno dragoceno. Naravni fru-fru lasni podaljški se pri nas naročajo sprotno pri dobavitelju, kar posledično pomeni, da se nanje čaka od 2 pa nekje do 10 dni. Ker gre za naravne podaljške, se ti lepi zlijejo z lasmi in praktično nemogoče opaziti, da gre v resnici za podaljške in ne za novo pričesko. Še ena prednost, ki jo imajo naravni fru-fru-ji pa je njihova dolga življenjska doba. Svoje fru-fru podaljške boste lahko nosile kar eno leto ali več, ob pravilni negi in uporabi pa bo ta doba tudi sorazmerno podaljšana.

Kaj pa sintetični fru-fru-ji?

Pri sintetičnih lasnih podaljških gre torej za umeten material, konkretneje za mešana sintetična vlakna. Kljub temu da ne gre za človeške lase, je na videz razlika skoraj že neopazna. Zaradi načina izdelave so sintetični fru-fru-ji mehki na dotik in ponujajo naraven oziroma realističen videz, prav tako so precej enostavni za vzdrževanje. Vsekakor pa je med sintetičnimi in naravnimi fru-fru-ji opazna razlika v sami ceni, kjer so sintetični fru-fru-ji cenejši od naravnih. Res pa je še, da imajo sintetični fru-fru podaljški nekoliko krajšo življenjsko dobo od naravnih, ta pri sintetičnih traja do tri do šest mesecev, odvisno od uporabe in nege. Kar je skupno naravnim in sintetičnim fru-fru-jem pa je izjemno enostavna namestitev.

Uporaba fru-fru lasnih podaljškov

Pri nas boste našle clip on fru-fru lasne podaljške, ki so izjemno enostavni za uporabo in ponujajo zares hitro namestitev. Tako boste že v nekaj minutah in brez težav, povsem spremenile svojo pričesko. Svoje fru-fru lasne podaljške pa lahko tudi oblikujete po želji. Sintetični fru-fru-ji dopuščajo toplotno obdelovanje do 180° C, medtem ko naravni fru-fru-ji prenesejo nekoliko več, enako kot vsakršni naravni lasje. Obojni podaljški torej dopuščajo obdelovanje, a je priporočljivo, da je tega malo, saj se na ta način fru-fru lasni podaljški dalj časa ohranijo nepoškodovani. Vsekakor pa se lahko s svojimi fru-fru podaljški poigravate tako, da jih same nekoliko skrajšate ali ostrižete, kakor vam ustreza. Če vas sedaj skrbi še samo pravilna izbira odtenka fru-fru podaljška, pa smo vam tu na voljo za svetovanje, zato nas kar kontaktirajte in povprašajte.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino