google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kakšne vrste kitk poznamo in kako vam lahko lasni podaljški pomagajo do lepših kitk?

Kakšne vrste kitk poznamo in kako vam lahko lasni podaljški pomagajo do lepših kitk?

Katera punca ne pozna kitk? Še bolj pomembno, katera punca si poleti ne želi kitk? Kitke so priljubljene med mnogimi puncami, saj ne samo da izgledajo odlično, ampak tudi ščitijo tvoje lase pred vročino. Pri nas lahko najdeš več kot 40 različnih odtenkov kitk, dolžine 60 cm. Na voljo so enobarvne, dvobarvne, trobarvne in celo posebne, ki se svetijo v temi.

Ustvari edinstven stil kitk

Z lasnimi podaljški za kitke lahko ustvariš kakršenkoli stil kitk, ki si ga želiš. Vsi lasni podaljški so narejeni iz 100% kvalitetne sintetike, ki se zelo dobro obnese in so enostavni za uporabo. Lahko si izbereš barvo, ki ti najbolj ustreza, in ustvariš svoj lasten, edinstven stil. Če želiš, da dolgo ostanejo v dobrem stanju, je potrebno ustrezno skrbeti zanje. Njihovo nego je potrebno izvajati vsaj enkrat tedensko, ko jih operemo z običajnim šamponom, ki ga skupaj z lasmi nanesemo na kitke. Pomembno pa je, da se pri čiščenju ne uporabljajo grobe kemikalije ali orodja za oblikovanje, ki jih lahko trajno poškodujejo.

Pridobi svoj popoln stil z enostavnim vpletanjem

V naši ponudbi najdeš veliko različnih podaljškov za kitke, ki se prilagodijo vsaki posameznici. Naši izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno uporabo, če se zanje ustrezno skrbi. Poudariti je treba, da se enostavno vpletejo v obstoječe lase, kar ne zahteva razpletanja kitke iz lasišča. Različne tehnike omogočajo različne vrste kitk, kar omogoča, da izberemo stil, ki najbolj ustreza našim potrebam in osebnosti. Priporočamo pomoč frizerja ali profesionalca za spletanje, če si želiš, da bodo dolgo obstojne in lepe.

Različni slogi kitk za poletje 2023

Tudi letos poleti so zelo modne, ne glede na to, ali gre za klasične francoske kite, ribje kosti, »mermaid« barvne, nizozemske ali druge. Pri box braids se lasje razdelijo na kvadrate, ki jih nato spletemo s podaljški ali brez. Debele ali tanke kitke določimo glede na debelino vaših naravnih las. Cornrows braids so pletene ob glavi, kar je značilno za afriške in karibske kulture. Lahko se pletejo tudi z uporabo podaljškov las, trajanje pa je podobno kot pri box braids.  Francoska kita je ženstven slog, ki je primeren za vse priložnosti in se ga lahko nosi v službi, na družabnih dogodkih ali celo na poroki.

Vodnik po različnih stilih in tehnikah pletenja

Pri nizozemskih kitkah, imenovanih tudi Dutch braids, je tehnika pletenja obratna od francoske kite, saj kitke pletemo tako, da izstopajo iz našega lasišča in ne ležijo na lasišču. Videz frizure lahko izboljšamo z dodajanjem oblik kron, ali izdelavo dveh ali več kitk, ki izgledajo odlično. V zadnjem času so zelo priljubljene tudi barvne nizozemske, znane tudi kot mermaid braids, ki se pletene s priloženimi barvnimi podaljški in so še posebej priljubljene med mlajšimi generacijami.

Oblika ribje kosti je primerna za dekleta s krajšimi lasmi

Če želite oblikovati popolno kito, obstaja veliko različnih stilov in načinov, ki jih lahko uporabite. Vendar pa lahko izbira pravega stila in začetek pletenja las predstavlja izziv. S pomočjo izčrpnega vodnika pa lahko odkrijete, kako splesti različne stile kitk. Pomembno je, da pred začetkom pletenja lase razdelite na tri enake dele. Med pletenjem morate ohranjati enakomerno napetost, da bo kitka videti lepo in ne bo razpadla. Za začetek lahko del las prekrižate na desni strani čez srednji del, nato pa enako storite še na levi strani. To ponavljajte do konca las. S temi osnovami boste lahko ustvarili osnovno kito ali pa bolj zapleteno in unikatno. V poletnih mesecih so zelo priljubljene, še posebej v letošnjem letu pa so pravi trend. Spletene kitke so v poletnem času postale izjemno priljubljene. Priljubljenost kitk se kaže tudi v tem, da se jim ne morejo upreti nekatere znane osebnosti.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino