google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kakšna nega lasnih podaljškov se priporoča?

Kakšna nega lasnih podaljškov se priporoča?

Tudi vi že od nekdaj sanjate o dolgih in gostih laseh, a imate namesto tega tanke in poškodovane? Bi radi spremenili svojo pričesko in poskrbeli, da bo ob pogledu na vaše lase vsem zastal dih? Morda se sliši še tako nemogoče, s kakovostnimi lasnimi podaljški je to dan danes čisto enostavno in hitro.

S pomočjo lasnih podaljškov lahko namreč v samo nekaj trenutkih podaljšate ali zgostite svoje lase. Vaši pričeski lahko dodate nekaj volumna ali pa si nadenete čudovit, dolg čop iz lasnih podaljškov, s katerim boste ustvarili izrazito spremembo. Da pa bodo vaši lasni podaljški izgledali čim bolj naravno in jih boste lahko nosili tudi več mesecev, je izrednega pomena, da za njih dobro skrbite. V nadaljevanju smo zato pripravili nekaj nasvetov o tem, kakšna je pravilna nega lasnih podaljškov.

Kako se uporablja lasne podaljške?

Ampak za boljše razumevanje tega, kakšna naj bi bila nega lasnih podaljškov, si najprej poglejmo, kakšni lasni podaljški sploh so na voljo in kako se jih uporablja.

Za vse, ki se z lasnimi podaljški srečujete prvič, je potrebno najprej poudariti, da so lasni podaljški kot nekakšen lasni modni dodatek, katerega se v zadnjem času poslužuje vse več žensk. Priljubljeni so predvsem zaradi tega, ker lahko zelo hitro poskrbijo za popestritev pričeske. Poleg tega je izredno enostavna tudi njihova namestitev, saj se jih zgolj pripne oziroma prilepi na naše naravne lase.

Ker obstajajo v različnih oblikah, barvah in teksturah, pa so pravzaprav primerni za vse. Je pa pri izbiri lasnih podaljškov potrebno biti pozoren na to, da so izdelani iz kakovostnih materialov. Le na tak način bodo namreč izgledali naravno in se bodo zlili z vašimi lasmi, hkrati pa vaših las ne bodo uničevali.

Ločimo sintetične in naravne lasne podaljške

Tukaj je potrebno izpostaviti, da ločimo dve vrsti lasnih podaljškov – sintetične in naravne. Glavna razlika med njimi je v izdelavi lasnih dodatkov. Sintetični lasni podaljški so namreč izdelani iz umetnih materialov, ki posnemajo naravne lase. Naravni lasni podaljški pa so izdelani iz naravnih materialov oziroma iz pravih človeških las.

Slednji se lahko popolnoma zlijejo z lasmi in izgledajo kot naravni lasje. Takšna je tudi njihova struktura, tako se obnašajo ter premikajo. Zaradi tega so posledično tudi težje dobavljivi in dražji. Sintetična vlakna po drugi strani pa so cenejša in lažje dobavljiva, zato so v večini primerov lasni podaljški sintetični. Kljub temu pa niso nič manj kakovostni, manjša razlika je le v tem, da je njihova struktura nekoliko drugačna in da se nekoliko drugače premikajo. Prav tako je nekaj razlike v tem, kakšna je nega lasnih podaljškov.

Pri Vipbejba.si imamo v ponudbi tako naravne kot tudi sintetične lasne podaljške, oboji so izdelani iz kakovostnih materialov in izgledajo naravno in sijoče. Pri odločitvi, katere izbrati je zato pomembna le želja posameznice. Nekatere namreč naravnih las, ki so bili nekoč od nekoga drugega ne marajo nositi, spet druge ne bi nikoli izbrale umetnih lasnih podaljškov. Katerikoli lasni podaljški bodo torej dobra izbira in bodo ustvarili čudovito pričesko.

Pravilna nega lasnih podaljškov je izrednega pomena

Če želite, da bodo vaši lasni podaljški ostali čim dlje takšnega videza, kot so bili prvi dan, pa je pomembna pravilna nega lasnih podaljškov.

Lasni podaljški lahko brez težav zdržijo tudi več mesecev, ampak to le ob pravilnem vzdrževanju in upoštevanju naslednjih nasvetov. Prvo in tudi najbolj enostavno pravilo pri negi lasnih podaljškov je to, da morate za lasne podaljške skrbeti tako kot za vaše prave lase.

Priporočena nega lasnih podaljškov je torej takšna, da tudi podaljške redno krtačite, umivate in negujete. Na vsake toliko pa jim lahko privoščite še poglobljeno nego z balzami, maskami ali oljem za konice. Tukaj velja pravilo, da se uporabljajo pri negi lasnih podaljškov čim bolj nežna sredstva, ki lasnih vlaken ne uničujejo. Dobro pa je upoštevati tudi, da ste pri oblikovanju lasnih podaljškov čim bolj previdni. Ob sušenju ali kodranju las mora biti torej nekoliko nižja temperatura, uporaba tovrstnih aparatov pa ne sme biti prepogosta.

Ampak brez skrbi, nega lasnih podaljškov je popolnoma enostavna. Lasni podaljški pa vas zagotovo ne bodo razočarali. V kolikor imate še kakšna dodatna vprašanja glede vrste ali nege lasnih podaljškov, pa se lahko obrnete tudi na strokovnjake pri Vipbejba.si.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino