google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Lasni podaljški vas čakajo, da zablestite z novo pričesko

Lasni podaljški vas čakajo, da zablestite z novo pričesko

Ste tudi vi med tistimi, ki že od nekdaj sanjajo o tem, da bi imele dolge in goste lase, a jim tega geni preprosto niso dali? Nič zato! Dandanes obstajajo kvalitetni lasni podaljški, ki to težavo zelo enostavno rešijo. Popolna pričeska je tako le korak stran.

Kaj so lasni podaljški?

Lasni podaljški so odlična rešitev za vse, ki si želijo podaljšati svoje lase ali jim dodati malce volumna. Primerni pa so tudi za tiste, ki želijo svojo pričesko vsake toliko malo popestriti ali zakriti uničene naravne lase.

Gre za izredno priljubljen lasni modni dodatek, ki se ga poslužuje vse več žensk. Priljubljeni so predvsem zato, ker omogočajo novo pričesko na čisto enostaven način. Namestite jih lahko namreč popolnoma same, brez pomoči frizerja. Vaši kratki lasje brez volumna pa se lahko tako zelo enostavno in hitro spremenijo v dolge in goste.

Poleg tega lasni podaljški ne uničijo naravnih las in so varni za uporabo. Brez skrbi pa jih lahko tudi oblikujete z ravnalcem ali kodralnikom las, saj so zelo enostavni za nego in oblikovanje.

A to še ni vse. Podaljški za lase so dandanes že tako različni, da so res primerni za popolnoma vse. Obstajajo namreč številni različni odtenki, gostote in teksture lasnih podaljškov. Izbirate lahko na primer med lasnimi podaljški, ki se prilepijo na lase, ali takšnimi, ki so clip on variacije, na voljo so tudi podaljški v obliki čopa, kitk ali pa skodrani podaljški. Možnosti je torej res ogromno.

Iz česa so narejeni lasni podaljški?

Kljub vsem zgoraj naštetim prednostim lasnih podaljškov pa se številne posameznice še  vedno sprašujejo, iz česa so pravzaprav ti podaljški sploh narejeni in kako izgledajo na laseh. Tukaj vam lahko najprej zagotovimo, da so lasni podaljški iz ponudbe Vipbejba.si izdelani tako kakovostno, da izgledajo skorajda kot naravni lasje. Dvomi, da bodo vaši lasje s podaljški izgledali ceneno, so torej popolnoma odveč.

Poleg tega pa se lahko odločite celo to, katero vrsto lasnih podaljškov boste izbrale. Ponujamo tako 100-odstotne sintetične lasne podaljške kot tudi 100-odstotne naravne lasne podaljške.

Kaj pa je razlika med njimi?

Naravni lasni podaljški se imenujejo tudi človeški podaljški, saj so izdelani iz naravnih las. Sintetični podaljški pa so po drugi strani izdelani iz umetnih materialov, ki posnemajo naravne lase. A vendarle je razlika skorajda minimalna, tako naravni kot sintetični lasni podaljški so zelo kakovostni in lepega videza ter se dobro zlijejo z naravno pričesko.

Nekaj razlike je morda le v tem, kakšni so lasje na otip, ter kako se lasje premikajo. Sintetična vlakna se namreč gibljejo nekoliko drugače kot naravni lasje, a tudi to je danes narejeno na takšen način, da je skorajda neopazno. Manjša razlika je medtem še v ceni podaljškov, saj so naravni lasni podaljški težje dobavljivi, ker se jih dobi od darovalcev las, zato so posledično tudi cene nekoliko višje. Sintetični podaljški pa so vedno na voljo in je zato tudi njihova cena nižja. Katere podaljške pa je torej priporočljivo izbrati oziroma kako dolga je sploh življenjska doba lasnih podaljškov?

Kako vzdrževati lasne podaljške?

Če se izbere kakovostne lasne podaljške in se jih vzdržuje na pravi način, lahko podaljški za lase zdržijo tudi več mesecev. Pri tem velja, da je potrebno za lasne podaljške, bodisi naravne ali sintetične, skrbeti tako kot za prave lase.

Potrebno jih je torej redno prati, najbolje s sredstvi, ki so nežna in ne poškodujejo las. Dobro jih je tudi redno krtačiti, da se ne zapletajo in poškodujejo. Vsake toliko se priporoča, da se jim ponudi tudi posebno nego s kakšno masko za lase.

Katere lasne podaljške izbrati, sintetične ali naravne, pa je odvisno zgolj in samo od posameznice. Nekatere imajo namreč raje sintetične lasne podaljške, spet druge ne odstopajo od naravnih. Pri Vipbejba.si smo vam zato na voljo za vsa dodatna vprašanja in nasvete, kateri lasni podaljški bi bili bolj primerni za vas.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0