google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Naravni lasni podaljški za vsako priložnost

Naravni lasni podaljški za vsako priložnost

Naravni lasni podaljški Vipbejba so odlična rešitev za čisto vse predstavnice nežnejšega spola, ki si želijo biti urejene v vsakem trenutku dneva. In to kar brez pomoči frizerja. Se sprašujete, kako? S pomočjo pestre ponudbe lasnih podaljškov, ki jih dobite na naši spletni strani. Naši naravni lasni podaljški so namreč izredno enostavni za nameščanje, zato vam za odličen izgled ni treba k frizerju. V zgolj nekaj minutah si jih boste lahko namestile same, in to kar v zavetju svojega doma. Kratkolaske se še nikoli niso tako hitro prelevile v dolgolaske z bujnimi lasmi. Čisto vsaka pa se bo s pomočjo naših lasnih podaljškov počutila kot prava kraljica.

Zakaj izbrati Vipbejbo?

Pri podjetju Vipbejba sta vaše dobro počutje in maksimalno zadovoljstvo na prvem mestu. Zato naša ponudba lasnih podaljškov vključuje le najbolj kvalitetne materiale, ki zagotavljajo njihovo obstojnost. Lasni podaljški, ki jih dobite pri nas, so narejeni iz različnih vrhunskih materialov, tako da lahko čisto vsaka dama najde točno tiste, ki ji najbolj odgovarjajo.

Naši najbolj znani podaljški za lase so:

  • lasni podaljški clip on:naravni Remy lasje ali sintetični lasje,
  • čop na trak: naravni Remy lasje ali sintetični lasje,
  • čop na špango: sintetični lasje,
  • čop Vipbejba: sintetični lasje,
  • lasni podaljški clip on fru-fruji: naravni Remy lasje ali sintetični lasje,
  • lasje za spletanje kitk in nakit za kitke,
  • clip on naravni Remy volumizer,
  • lasulje iz sintetičnih las.

Seveda pa za najbolj glamurozen videz zgolj (naravni) lasni podaljški ne bodo dovolj. Zato smo se pri Vipbejbi odločili, da poskrbimo tudi za vaš stil in lepoto. Izbirate lahko med pestro ponudbo rut, krtač za lase, sončnih očal, izdelkov za zdravje, kozmetiko in nego. Na voljo so vam tudi najrazličnejša oblačila, kopalke in nakit. Tako boste zagotovo zasijale čisto povsod, kjer se boste pojavile.

Naravni lasni podaljški Remy

Naravni lasni podaljški imajo kar nekaj prednosti pred sintetičnimi, zato se večina naših strank odloča prav za izdelke iz njih. Spoznajte jih v nadaljevanju.

Eden izmed najbolj priljubljenih lasnih podaljškov je čop na trak, primeren za vsak dan ali za kakšno posebno priložnost. Ker je narejen iz 100 % naravnih Remy las, se ne vozlja, njegova življenjska doba pa je veliko daljša od sintetičnega lasu. Ob primerni negi ga boste lahko uporabljale tudi več kot eno leto. Izbirate lahko med lažjim/redkejšim čopom (90 g) in težjim/gostejšim čopom (130 g). Da pa boste lahko izbrani čop kar najbolj prilagodile svoji barvi las, smo za vas pripravili kar 20 različnih barvnih odtenkov.

Drugi izmed najpriljubljenejših naravnih lasnih podaljškov pa so clip on lasni podaljški, prav tako izdelani iz 100 % naravnih Remy las. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi so ti podaljški izredno lepi, mehki in gosti, poleg tega pa se ne vozljajo. Njihova namestitev je enostavna in hitra. Odlikuje jih dolga življenjska doba, zanje pa je potrebna zgolj ustrezna nega.

Naše naravne lasne podaljške naročamo sproti pri zaupanja vrednemu dobavitelju. Ko se odločite za nakup, nas lahko vedno tudi kontaktirate in se z nami posvetujete o svoji izbiri. Za vas imamo pripravljene številne priročne nasvete. Da boste na prihajajoči zabavi zares zablestele, svoje naravne lasne podaljške naročite že danes. Zagotavljamo vam, da boste nad svojim novim izpopolnjenim videzom zares navdušene. Od naših podaljškov pa se ne boste več želele ločiti.

Drage dame! Življenje je prekratko, da bi nosile dolgočasne pričeske. Naj vas naravni lasni podaljški iz naše ponudbe preobrazijo v pravo fatalko, ki bo nase pritegnila številne poglede. Počutiti se samozavestno v svoji koži je tisto največ, kar lahko ponudite sebi. Mi pa poskrbimo, da je pot do samozavestne ženske lažja in stilsko dovršena. Dovolite si v svoje lase spustiti nekaj vetra, drznite si in zablestite kot prave kraljice. Ker to tudi ste!

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0