google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kaj vse vam nudimo v naši spletni trgovini VIP bejba?

Kaj vse vam nudimo v naši spletni trgovini VIP bejba?

Ste naveličani svoje frizure in ste pripravljeni na spremembo? Če je odgovor da, ste prišli na pravi naslov. Vipbejba je spletna trgovina, kjer najdete vse potrebno, da svojo frizuro enostavno in hitro spremenite. Morda spadate v skupino tistih, ki jim lasje nikakor ne zrastejo do željene dolžine, imajo redke lase ali pa želite spremembo, ki bo začasna. Vse to lahko dosežete z različnimi lasnimi podaljški ali lasuljami iz naravnih ali sintetičnih materialov. Izbira je velika, poleg tega pa lahko vaš izgled popestrite tudi še z nakitom in ostalimi modnimi dodatki, s katerimi boste tudi vi postali Vipbejba!

Lasni podaljški za vsako priložnost

Lasni podaljški so v naši spletni trgovini Vipbejba najbolj priljubljeni izdelki. V grobem se razlikujejo lasni podaljški iz naravnih remy las in sintetičnih las. Potem pa se naprej ločijo še vrste lasnih podaljškov. Izbirate lahko med pestro izbiro odtenkov, da se bodo podaljški popolnoma skladali z barvo vaših las.

Če imate težavo najti pravilen odtenek ali vrsto lasnih podaljškov, nas lahko povprašate za pomoč. Po najboljših močeh vam bomo pomagali najti primerne lasne podaljške, ki vam bodo s pravilno nego služili še dolgo časa.

Clip-on lasni podaljški

Najbolj priljubljena vrsta lasnih podaljškov so zagotovo clip-on lasni podaljški. Vsi clip-on lasni podaljški Vipbejba se s pomočjo špang enostavno in hitro namestijo na obstoječe lase, za kar ne potrebujete frizerja. Uporablja se jih za povečanje volumna, kot tudi za samo podaljšanje las. Izbirate lahko med različnimi dolžinami, gostotami in vrsti odtenkov, tudi kot balayage ali ombre.

Nekateri clip-on lasni podaljški so lahko ravni ali pa skodrani. Nekatere vrste clip-on lasnih podaljškov  lahko celo oblikujete z vročimi orodji, vendar pri vsakem artiklu pred uporabo skrbno preberite navodila.

Čop podaljški

Če vam podaljški po celotnem lasišču ne odgovarjajo ali pa želite zgolj podaljške v primeru spetih las, so čop podaljški idealna izbira. Tudi tu izbirate med naravnimi remy in sintetičnimi lasmi ter različnimi odtenki in dolžinami las. Največja razlika pa je v namestitvi.

Čop podaljški pridejo v treh različicah: lahko gre za čop Vipbejba s pramenom, čop na trak ali čop na špango. Vse tri verzije se izjemno preprosto namestijo in z njimi svojemu čopu dodate volumen in dolžino.

Ostali lasni podaljški

Vipbejba lahko postanete tudi z ostalimi vrstami lasnih podaljškov, kot so fru-fru lasni podaljški ali lasje za spletanje kitk. Fru-fru lasni podaljški se ločijo glede na material, torej lahko gre za sintetične ali naravne lase. Namestijo se s pomočjo špangic in tako hitro spremenite svoj izgled.

Tisti, ki nosijo kitke, jim volumen dodajo lasni podaljški za spletanje kitk. Ne samo, da so ti lasni podaljški zelo dolgi, izbirate lahko med več kot 40 odtenki. Vaše kitke bodo tako lahko vseh živih barv in celo take, ki se svetijo v temi.

Lasulja za popolno spremembo izgleda

Lasulje, ki jih lahko najdete na naši spletni trgovina Vipbejba, so iz sintetičnih las. Kljub temu pa gre za lasulje, ki so naravnega videza in so primerne za tiste, ki si želijo popolnoma druge frizure ali pa zaradi takih ali drugačnih razlogov las nimajo.

Kljub temu, da gre za sintetične lasulje, jih lahko do neke mere tudi toplotno obdelate in tako dosežete res tako frizuro, kot želite. Izbirate lahko med različnimi barvami in dolžinami, s primerno nego pa vam bodo te lasulje služile tudi do 6 mesecev.

Nakit in ostali modni dodatki

Vipbejba je spletna trgovina, kjer poleg lasnih podaljškov in lasulj najdete tudi ostale potrebne izdelke za vaš stil in lepoto. Spregledati ne smete posebnega nakita za lase, ki pride najbolj do izraza pri kitkah, pa posebno izdelane krtače za lase, s pomočjo katere z lahkoto razčešete lase.

Tu je potem še klasičen nakit, sončna očala in rute, pa razna oblačila ter kopalke in seveda izdelki za zdravje in nego. Vipbejba torej ne ponuja le lasnih podaljškov in lasulj, ampak še veliko več!

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino