google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Kakovostne lasulje za popolno pričesko – vse potrebne informacije

Kakovostne lasulje za popolno pričesko – vse potrebne informacije

Ste naveličani obstoječe frizure? So vaši lasje redki in nikakor ne zrastejo v dolge? Bi radi spremenili barvo las? Ste se nedolgo nazaj soočili s težko boleznijo in so vam izpadli lasje? Nič zato! Mi imamo rešitev za vse omenjene težave. Izberite kakovostne lasulje, s katerimi bo vaša pričeska izgledala naravnost popolno.

Izdelane iz 100-odstotnega sintetičnega materiala, ki je podoben naravni strukturi las

Razvoj na področju las, nadomestkov las in lasnih dodatkov je v zadnjem času tako napredoval, da lahko danes s ponosom nosimo lasulje ali lasne podaljške, naša pričeska pa medtem še vedno deluje popolnoma naravno. Kljub temu pa so številni, ko slišijo, da nekdo nosi lasuljo, ob tem še vedno zgroženi. V nadaljevanju smo zato zbrali nekaj prednosti in lastnosti lasulj, ki bodo zagotovo utišale vse tabuje.

Kot prvo moramo izpostaviti dejstvo, da imamo pri Vipbejba.si v ponudbi lasulje najvišje kakovosti. Izdelane so iz 100-odstotnega sintetičnega materiala, ki je skoraj do potankosti podoben naravni strukturi las. Bojazni, da bodo ljudje opazili, da imate na sebi umetno lasuljo, so torej popolnoma odveč.

Nihče ne bo opazil, da nosite lasuljo

Poleg tega so tovrstne lasulje, kljub sintetičnemu materialu tudi na dotik podobne naravnim lasem. Če se bo torej kdo dotaknil vaše pričeske, ne bo vedel, da gre za lasuljo. Prav tako se mora tovrstne lase negovati na popolnoma enak način kot naravne lase. Opere se jih z običajnim šamponom, balzamom ali maskami za lase, lahko pa se jih tudi postriže. Če boste torej primorani, da boste nosili lasulje, se urejanje vaše pričeske ne bo skorajda nič spremenilo.

Prednost lasulj je med drugim tudi to, da jih lahko brez težav toplotno obdelujete. Pričesko, narejeno iz lasulje, lahko brez skrbi posušite s sušilcem ali oblikujete s kodralnikom in ravnalcem las. Kljub temu bodo lasulje obdržale svojo obliko vsaj tri mesece, z ustrezno nego pa lahko zdržijo tudi do šest mesecev.

Hitra in enostavna sprememba pričeske

Ena bolj pomembnih lastnosti lasulj pa je tudi ta, da omogočajo enostavno in hitro spremembo pričeske ali nadomestek izgubljenih las. To je lahko v veliko pomoč predvsem za vse tiste, ki jim mati narava ni dala gostih in dolgih las, ali tiste, ki so se morali sprijazniti z izgubo las zaradi bolezni. Lasulje pa uresničijo tudi vse želje posameznic o spremembi pričeske ali drugačni barvi las, na voljo so namreč v številnih različicah.

V ponudbi Vipbejba.si lahko tako na primer najdete vse od dolgih in kratkih lasulj pa do skodranih in ravnih. Na voljo so tudi takšne, ki imajo dodan frufru ali takšne, ki imajo prečko na eno stran. Izberete lahko še rahlo valovite ali takšne, ki spominjajo na svežo fen frizuro.

Poleg najrazličnejših oblik pa so lasulje na voljo še v najrazličnejših odtenkih. Bi torej imeli blond lase ali morda svetlo rjave? Najdejo se tudi oranžni, črni, temno rjavi pa celo modri in roza odtenki. Možnosti je neskončno, tako da se zagotovo najde nekaj za vsako. Ker so na voljo številne barve, se lahko lasulje uporabijo tudi za tematske zabave ali maškarade.

Namestitev lasulje v zgolj nekaj sekundah

To pa še ni vse. Da so lasulje dobra rešitev za popolno pričesko, nakazuje tudi dejstvo, da so izredne enostavne za namestitev. Na glavo se jih lahko namreč namesti v zgolj nekaj sekundah. V notranjosti vseh lasulj, ki so v ponudbi Vipbejba.si, je vstavljena univerzalna elastika, s katero se prilagodi velikost lasulje. Ta elastika omogoča, da so lasulje primerne za vsako glavo in, da lasulje, ko so nameščene, ostanejo na ustreznem mestu.

Kaj torej še čakate? Razlogov za slabo pričesko ali redke in kratke lase ni več! Pobrskajte med ponudbo lasulj in izberite pravo za vas ter izrazite svojo kreativnost.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino