google-site-verification=QBtwzTM9oBE5bv0rbui94uefP-uNyqd7k19dZlpLsDA
+386 (0)70 691 559 (od pon. - pet. med 8h-15h) info@vipbejba.si
Krtače za lase poskrbijo za urejeno pričesko

Krtače za lase poskrbijo za urejeno pričesko

Večina ljudi si vsak dan počeše lase, vendar je to opravilo taka rutina, da ji ne posvečajo preveč pozornosti. Izstopajo pa dnevi, ko lasje nikakor nočejo stati tako, kot ste si zmislili. Čeprav na to vplivajo šamponi in ostali izdelki za nego las, so tudi glavniki ali krtače za lase pomemben del pri urejanju pričeske. Če uporabljate napačno krtačo za lase, se lahko lasje hitreje lomijo in redčijo, prav tako pa lahko pride do naelektrenih ali pa krepastih las. Da bi to preprečili, morate najti krtačo, ki je primerna za vašo vrsto las. Tako si boste prihranili stresna jutra, ko vaša frizura nikakor ni taka, kot ste si zamislili.

Različne vrste las potrebujejo drugačno nego

Pri izbiri krtače za lase je zelo pomembno najprej definirati, kakšno vrsto las imate. Na trgu je namreč ogromno različnih krtač za lase in nekatere so namenjene le določenim vrstam las. Če je vaša izbira napačna, lahko kmalu po uporabi začnete opažati lase, ki se zlahka lomijo. Prav tako pa je pri neprimernih krtačah razčesavanje las še toliko bolj težavno.

Pri redkih in tankih laseh je potrebno uporabljati krtačo, ki je bolj nežna do las. To pomeni, da nimajo predolgih ščetin in tako enostavno razčešejo vaše lase. Pri negi tankih las je treba poskrbeti še za dodatno nego in biti morate res nežni do svojih las. Taki lasje se namreč zlahka zavozlajo in zlahka se tudi lomijo. Če boste uporabljali primerne krtače za lase, bo lomljenje las veliko manj pogosto.

Če imate goste in močne lase, ste verjetno opazili, da so vaši lasje odporni na tako rekoč vse. Kljub temu pa je priporočljivo, da z njimi vseeno ravnate nežno. Tukaj je najbolj pomembno, da je krtača za lase kvalitetna, saj se ob močnih laseh lahko krtača slabe kvalitete hitreje uniči ali celo zlomi.

Pri valovitih laseh morda uporaba krtače za lase sploh ni potrebna. Vsi, ki imajo naravno valovite ali skodrane lase, namreč vedo, da so krtače ubijalci kodrov. Če si želite lepih kodrov, bodo za razčesavanje najbolj primerni kar vaši prsti. V nasprotnem primeru pa bodo krtače za lase s krajšimi ščetinami najbolj primerni, če želite svoje lase razčesati in jih po želji zravnati ali podobno.

Pravilno česanje las

Krtače za lase so osnovni pripomoček za česanje. Načeloma naj bi se lase česalo od korena navzdol. Ampak ta način je primeren samo, ko so vaši lasje že razčesani. Ne glede na to, za kakšno vrsto las gre, pa tudi če gre za lasulje ali podaljške, morate vedno začeti od spodaj.

Lase si morate s krtačo začeti česati od konic navzgor. Navzgor se pomikajte počasi in res samo takrat, ko ste prepričani, da so spodnji deli razčesani. S takim načinom boste preprečili lomljenje in puljenje las. Ko si češete lase, je priporočljivo tudi, da si lase češete po pramenih.

Vsak pramen ob korenu primite s prosto roko. Tako boste česali res predel, ki ga želite, obenem pa tako zavarujete in preprečite, da bi vas pri česanju bolelo lasišče. Pri lasuljah in podaljških pa to počnete zato, da lasje ne začnejo izpadati iz kape. Ko se tako pomikate s česanjem od spodaj navzgor, boste opazili, da si boste lase razčesali hitreje in brez bolečin. Rezultat bodo svilnati razčesani lasje.

Krtača za vse vrste las

Obstajajo posebne krtače, ki so primerne za vse vrste las. Take krtače za lase imajo različne dolžne kratkih, ravno prav trdih ščetin. Namenjene so prav razčesavanju in pogostemu česanju naravnih las ter lasulj ali podaljškov. Priljubljene so tudi pri česanju otrok, saj je česanje z njimi načeloma neboleče in pa enostavno, tako da jih brez težav uporabljajo tudi otroci sami.

Krtače za lase s krajšimi ščetinami lahko najdete tudi pri nas, kjer lahko izbirate med mnogimi barvami. Odlikujejo jih tudi manjša dimenzija, tako da jih z lahkoto pospravite v torbico, in pa ergonomsko oblika, ki se popolnoma prilagodi vsaki roki.

Prijavite se na e-novičke, bodite obveščeni o akcijskih ponudbah!

Zaupajo nam znane Slovenke

kataya

katarina benček

Ivona Pavlović

Valerija Slapnik

                                 

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino